BILL GATES (mare susţinător al vaccinării obligatorii) NU ŞI-A VACCINAT COPIII!

10:25, 10 februarie 2018 | Social | 3112 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Dezvăluirea despre Gates a făcut-o fostul doctor al familiei în cadrul unui simpozion medical desfăşurat cu uşile închise. Dar el nu este o excepţie printre cei cu venituri mari, ci o confirmare a regulii.

Un studiu publicat în decembrie 2015 arăta că:

„Venituri mai mari, populaţie albă şi tipul de şcoală particulară au dus la creşteri mai mari ale excepţiilor de la vaccinare din 2007 până în 2013 şi că excepţiile pe baza convingerilor personale sunt mai obişnuite în zonele cu un procent mai mare de populaţie albă cu venit ridicat.”

Studiul a avut în vedere mai mult de 6200 de şcoli din California şi a descoperit că excepţiile erau de două ori mai mari în şcolile particulare.

Provcentul copiilor de grădiniţă care nu au fost vaccinaţi pe baza convingerilor personale s-a dublat între 2007 şi 2013, de la 1,54 % la 3,06 %. Adică circa 17.000 de copiii bogaţi nevaccinaţi, faţă de peste 500.000 care au ales vaccinarea.

După zonele de locuit, cele mai multe excepţii pot fi întâlnite, conform CNN, în cele rezidenţiale: Orange County, Santa Barbara şi părţi din Bay Area.

Părinţii foarte bogaţi şi privilegiaţi agrează ideea imunizării gloatei, dar nu vor să rişte vaccinându-şi proprii copii pentru că sunt îngrijoraţi de reacţiile adverse, inclusiv autism.

Paul Ghițiu

Sursa: solidaritateeuropeana.wordpress.com

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,