Astăzi mai multe blocuri din sectorul Centru vor fi deconectate de la rețeaua de apă

07:00, 5 martie 2018 | Social | 1475 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Întreprindea municipală S.A. „Apă-Canal Chișinău” informează printr-un anunț publicat pe site-ul său despre faptul că mai mulți consumatori din sectorul Centru vor fi deconectați astăzi de la rețeaua de apă potabilă.

În una din zonele sectorului Centru debranșarea consumatorilor de la rețeaua de apă se va face în legătură cu executarea lucrărilor de branşare a apeductului nou-construit din str. A. Puskin, 52. S.A. „Apă-Canal Chişinău” este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi începând cu ora 9.00 până la ora  17.00. Blocurile care vor fi deconectate în această perioadă sunt situate pe străzile: A. Pușkin 39-47, 50-58 (inclusiv cu fracţii); Piața Veche; George Coșbuc 1-7.

Întreprinderea „Apă-Canal Chișinău”  își cere scuze de la consumatorii care vor fi afectaţi de lipsa apei potabile şi dă asigurări că echipele care vor executa lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Pentru informaţii suplimentare consumatorii se pot adresa Serviciului dispeceratul centralla următoarele numere de telefoane 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , , , ,