APEL MONDIAL: 20 Martie – Raliul Libertății! Mobilizare fără precedent: oamenii împart manifeste ca în vreme de război

00:05, 12 martie 2021 | Externe, Social | 201 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Vă prezentăm apelul publicat pe social-media:

”Marea Manifestație ce se va desfășura la nivel internațional pe data de #20_Martie a fost deja notificată Primăriei Capitalei. Așadar, ne vedem cu toții la Marșul World Freedom Rally unde România solidarizează cu celelalte țări din lumea întreagă, precum se vede din imaginea 3. (Uite, chiar așa, nici nu știu cate s-au inscris pana la actuala, 40 – 50?)
Marșul va avea atinge puncte însemnate ale luptei pentru drepturi și libertăți și va avea următorul traseu:
– Piața Victoriei (startul),
– Piața Romană,
– Piața Universității,
– Coborâre prin Centrul Vechi spre
– Parcul Izvor (la „Alveolă”) unde vom și continua #relax_ul libertății în aer liber. Căci vom avea și un „party” tematic. Nu vă e dor?
Așadar, Ne vedem pe 20.
Va iesi o maaare Horă, cânt și voie bună, vom #respira liber, vom canta liber, vom #dansa_liber, ne vom #îmbrățișa_liber, vom da curs #voii_bune si #omeniei_libere și neîngrădite, vom fi #normali, asa cum suntem iar nu asa cum vor sa ne transforme alții cu ideologiile lor. #Vom_manifesta_Viața, impreună cu peste 50 de țări din întreaga lume. Cred că nu a mai existat un astfel de Eveniment in istorie pana acum. #Haideti pe 20 sa ne aducem aminte de noi, sa ne aducem aminte ca suntem vii si liberi…
#Lets_get_the_Freedom_Rally started …
P.S. – bineinteles ca si acest eveniment va avea un caracter #apolitic fiind unul al Societații Civile, orice incercare de confiscare a acestuia de diversi politiceni fiind strict interzisa si considerata o lipsa de respect la adresa Cetățeanului.
Doamne ajută!
#Libertate_dulce_Libertate
#Freedom_Sweet_Freedom

Vă prezentăm manifestul print, flyerele care sunt împărțite cetățenilor:

 Pe social-media se fac grupuri și grupări care detaliază aspectele marelui protest de pe 20 martie 2021. Nu mai este vorba nici pe departe de un simplu act de protest, ci vorbim despre un război social-ideologic între o parte a populației și reprezentanți ai statului care impun măsuri opresive.

Faptul că nu au fost acceptate opiniile miilor de specialiști din întreaga lume legate de falsul număr al deceselor, faptul că cei mai mulți cetățeni știu că pacienții au fost uciși în spitale din neglijență, din neștiință, sau chiar cu intenție și, mai ales arestarea la domiciliu, obligativitatea purtării măștii și a injectării globale de seruri, toate acestea au determinat peste trei sferturi din populație să își ceară libertatea și dreptul la viață. Menționăm că această mare rovoltă populară este anunțată până acum în 50 de țări.

Aceste acțiuni nu au mai avut loc de după Al Doilea Război Mondial

Astfel de proteste majore, organizări de ”grupuri de rezistență” nu au mai avut loc în România de după Al Doilea Război Mondial. Împărțirea de manifeste, de flyere, și rețelele de rezistență care comunică între ele sunt fenomene unice în ultima jumătate de secol, ceea ce ne face să credem că unei părți a populației i-a ajuns cuțitul la os și va face orice pentru a-și recupera libertatea.

Redacția noastră poate spera ca totul să se negocieze și să se desfășoare cu cumpătare și dialog. Facem apel la calm, la mișcări pașnice. De asemenea forțele de ordine DIN ORICE ȚARĂ, să nu bruscheze și să nu intervină întrucât butoiul este plin cu pulbere și orice mișcare neprevăzută poate degenera într-o manifestație agresivă.