Ambasadorul SUA în Moldova, James Pettit, s-a afișat și în acest an la festivalul homosexualilor

18:09, 17 mai 2018 | Social | 2486 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Organizațiile homosexualilor, lesbienelor, transsexualilor și bisexualilor organizează și în acest an la Chișinău un festival care sfidează valorile tradiționale și creștine ale societății moldovenești, iar ambasadorul SUA, James Pettit, a participat la deschiderea acestui eveniment ce va dura, potrivit organizatorilor, mai multe zile.

„Ambasadorul Pettit a participat astăzi la ceremonia de deschidere a celei de-a XVII-a ediții a Festivalului Comunității LGBT din Moldova „Moldova Pride”, informează serviciul de presă al ambasadei SUA în Moldova pe o rețea de socializare.

Mai multe organizații creștine și obștești, precum și Biserica Ortodoxă din Moldova, și-au exprimat indignarea în legătură cu obrăznicia cu care reprezentanții LGBT desfășoară în fiecare an în Moldova evenimente publice care deranjează societatea noastră. Dar exponenții acestui curent nu țin cont de opinia majorității cetățenilor și fac asta în mod demonstrativ. Misiunea diplomatică a SUA în țara noastră susține de mai mulți ani poziția grupurilor LGBT.

Articole relevante

Cine se află în spatele marșului homosexualilor?

Un marș FĂRĂ FRICĂ de Dumnezeu

Parada pidosnicilor, triumful imoralității

Absenți la apel. O femeie creștină spune ceea ce alții trec sub tăcere

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , , , ,