Alertă la Guvern din cauza vremii: Filip a cerut conlucrare eficientă între autorităţi

10:48, 27 februarie 2018 | Social | 930 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Schimbare bruscă a vremii dă mari bătăi de cap autorităţilor. Prim-ministrul Pavel Filip, care se pregăteşte să o întâlnească marţi pe Viorica Dăncilă, premierul României, a fost nevoit să-şi modifice agenda şi a convocat dimineaţa o şedinţă de urgență la Guvern în legătură cu situația meteo nefavorabilă.

Filip a solicitat o comunicare permanentă și o interacțiune eficientă între autoritățile responsabile centrale şi locale, pentru a fi prevenite situațiile de criză.

Starea drumurilor în Moldova deocamdată este, în general, satisfăcătoare, ne anunţă serviciul de presă al Guvernului. Însă în sudul țării sunt deja porțiuni de drum înzăpezite și polei.

„Pentru asigurarea practicabilității tuturor traseelor, au fost pregătite 306 tone de material antiderapant, antrenate 53 de unități de tehnică specială și 75 de muncitori, cu posibilitate de suplinire în caz de necesitate. Deconectări de la energia electrică nu sunt înregistrate”, aflăm dintr-un comunicat oficial de la Guvern.

În vederea evitării situaţiilor de criză şi a blocajelor pe străzi, prim-ministrul a cerut autorităților vizate să întreprindă măsurile necesare şi să mărească numărul echipajelor de poliție pe traseele țării.

Navighează dupa cuvinte-cheie: ,