AGENDA LGBT AVANSEAZĂ: FIUL LUI SUPERMAN VA FI BISEXUAL

08:17, 15 octombrie 2021 | Externe, Social | 1786 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

DC Comics a decis să celebreze #ComingOutDay «Ziua internațională pentru a ieși din dulap» cu o particulară știre. Popularul editor american a anunțat luni că noul Superman, Jon Kent, fiul lui Clark Kent și Louis Lane, este deschis bisexual. Acest lucru a generat unele critici în rândul fanilor care merg dincolo de a pune sub semnul întrebării ceea ce conservatorismul consideră impunerea unui lobby homosexual. Dezvăluirile repetate despre orientarea sexuală a personajelor de desene animate și filme indică mai degrabă „includerea forțată” în scopuri de marketing.

După cum a raportat portalul de divertisment TMZ, gigantul de benzi desenate a anunțat orientarea sexuală a super-eroului în această dimineață. De asemenea, a făcut o scurtă previzualizare a relației de dragoste pe care ar avea-o cu un alt personaj de același sex în următorul număr al benzii desenate.

Superman

Ar fi vorba despre Jay Nakamura, un tânăr reporter și mare admirator al mamei lui Jon Kent. Potrivit DC Comics, povestea sa va fi lansată pe 9 noiembrie în Statele Unite cu premiera celei de-a cincea ediții, Superman: fiul lui Kal-El.

Tom Taylor de DC anuncia el retorno de Amazing-Man

Pe de altă parte, Tom Taylor, autorul desenului animat, a explicat originea bisexualității super-eroului. „De-a lungul anilor în această industrie, probabil că nu vei fi surprins să afli că mi-au respins personaje și povești queer. Am simțit că dezamăgeam persoanele pe care le iubeam de fiecare dată când s-a întâmplat acest lucru ”, a spus el.

DC Comics revela que el nuevo Superman es bisexual | QueVer

Acesta este motivul pentru care a promovat ideea unui nou personaj LGBT, de data aceasta din lumea lui Superman.

Dar nu este prima dată când companiile de benzi desenate dezvăluie orientarea LGBT a personajelor lor în sprijinul aparent al cauzei multicolore. Aceeași strategie a fost folosită și de alte companii precum Disney, Marvel și chiar manga anime japoneze pentru a-și promova conținutul.

*Vezi și Planned Parenthood a cerut studiourilor Disney o printesa care a avortat

Marketing multicolor

Warner Bros. Issues Statement on J.K. Rowling's Anti-Trans Comments

Warner Bros, de la mâna scriitoarei J. K. Rowling, a adăugat, de asemenea, saga de succes Harry Potter la această campanie, când renumita scriitoare a spus în 2007 că întotdeauna că „l-a conceput pe Albus Dumbledore ca un personaj gay”. Acum, odată cu anunțul celei de-a treia tranșe a poveștilor populare, Animale fantastice: „Secretele lui Dumbledore”, s-au alimentat din speculațiile despre complotul homosexual din istorie. Cu toate acestea, și în acest caz, a fost criticată intenția de a profita de includerea în scopuri publicitare. J. K. Rowling a fost acuzată că „folosește comunitatea LGBT ca simplă comercializare”.

Anterior, DC Comic a făcut același lucru atunci când a anunțat că Robin, istoricul coleg al lui Batman, era bisexual, după lansarea ediției sale Urban Legends, la fel ca acum cu fiul lui Superman. Particularitatea a fost că orientarea sexuală a lui Robin a devenit cunoscută la 81 de ani de la crearea personajului iconic.

Tom Taylor - Comic Book Creator

Acum a venit rândul fiului lui Superman. „Am spus întotdeauna că toți avem nevoie de eroi și toți merităm să ne vedem reprezentați în eroii noștri și sunt foarte recunoscător DC și Warner Bros pentru că au împărtășit această idee cu mine”, a spus Taylor.

„Simbolul Superman a reprezentat întotdeauna speranța, dreptatea și adevărul. Astăzi, acel simbol reprezintă altceva. Astăzi, mai multe persoane se pot vedea în cel mai puternic supererou din benzi desenate „, a spus Taylor.

Sursa: https://invictuswebmedia.com