ADU UN PRIETEN ȘI PRIMEȘTE UN CADOU !

22:44, 5 octombrie 2021 | Externe, Social | 568 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Guvernul elvețian a anunțat vineri că va începe să ofere certificate cadou persoanelor care aduc un „prieten, vecin, coleg de serviciu sau membru al familiei” pentru a se vaccina, în încercarea de a crește rata de vaccinare a țării.

Suiza comenzó la vacunación contra el coronavirus - Télam - Agencia  Nacional de Noticias

Elveția, până acum, a vaccinat complet peste 58% din populația sa, având una dintre cele mai scăzute rate de inoculare din Europa de Vest și este ceea ce a împins guvernul să caute modalități de a spori acceptarea în rândul celor care nu au primit încă un vaccin Covid.

Anunțând vineri noul sistem, guvernul elvețian a declarat:

„Toată lumea poate ajuta convingând un prieten, vecin, coleg de muncă sau membru al familiei de beneficiile vaccinării. Cooperarea populației trebuie recompensată”

Un carné covid para entrar en fiestas y discotecas este verano en Suiza

Persoanele care primesc un vaccin Covid în viitor vor fi rugate să numească o persoană care le-a îndemnat să se prezinte și să facă o injecția. Persoana numită va primi un certificat cadou în valoare de 50 de franci elvețieni (53,68 dolari), care poate fi utilizat în cinematografe, restaurante și alte zone, așa cum este desemnat de autoritățile locale.

Funcționarii elvețieni au declarat că noua abordare era necesară, deși cazurile Covid scad, deoarece există încă „îngrijorare cu privire la situația din unitățile de terapie intensivă, agravată de numărul de persoane care nu sunt încă vaccinate”.

61572882203027407573407a

Planul guvernamental va face ca funcționarii să aloce 150 de milioane de franci (161,59 milioane de dolari) pentru oferta certificat cadou, pe lângă înființarea unei săptămâni naționale de vaccinare și 170 de centre mobile de vaccinare în toată țara.

Sursa:https://invictuswebmedia.com