Silvia Radu: lucrăm noaptea (video)

11:13, 3 aprilie 2018 | Actual | 1054 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Lucrări de noapte.

Primarul interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a publicat o înregistrare video despre activitățile nocturne ale unor structuri subordonate administrației Capitalei.

După ce Consiliul Municipal Chișinău a aprobat în bugetul local cheltuieli de peste o sută de milioane de lei destinați reparației unor străzi și alte peste o sută de milioane pentru întreținerea și reabilitarea infrastructurii comunicațiilor, primarul interimar s-a pus într-un termen record pe treabă.

„Lucrăm și noaptea”, a scris pe pagina sa de Facebook edilul.

Ea a precizat că are loc doar executarea operațiunilor posibile. Este vorba despre frezarea asfaltului vechi și pregătirea pentru turnarea stratului nou de asfalt.

„Așa economisim timp”, a mai subliniat Radu.

Amintim că miercuri consilierul PSRM, Ion Ceban, care este desemnat drept candidat la funcția de primar al Chișinăului, a criticat-o  pe Silvia Radu, afirmând că dânsa își face publicitate politică pe seama rezultatelor muncii consilierilor din CMC, care au reușit să identifice resursele necesare pentru străzile, curțile de bloc și alte căi de comunicație din municipiu.

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , ,