Strigător la cer: Școlile publice din statul american New Jersey obligate să predea istoria LGBTQ

13:53, 12 februarie 2019 | Actual, Externe | 1056 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Statul american New Jersey a aprobat legea care impune predarea în școlile gimnaziale și liceele de stat a așa-numitei istorii LGBT. Potrivit legii, consiliile de administrație ale școlilor trebuie să introducă în programa școlară, începând cu anul școlar 2020-2021, lecții care să prezinte în mod corect contribuția politică, economică și socială a persoanelor LGBT. Legea nu se aplică instituțiilor de învățământ private. După California, New Jersey este cel de al doilea stat american care obligă școlile să predea o istorie pro-LGBT.

Inițiativa legislativă face parte din agenda LGBTQ pe care Phil Murphy, noul guvernator democrat al statului New Jersey, a promis că o va susține în mandatul său. Guvernatorul Murphy consideră noua lege va avea un efect benefic asupra elevilor, în special a celor LGBTQ. O lege similară a fost introdusă de către democrați pe agenda legislativului statului Illinois.

Organizațiile pro-familie au condamnat legea, pe care o consideră un instrument al activiștilor homosexuali pentru a inunda școlile cu propagandă LGBTQ.

Sursă: http://stiripentruviata.ro

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,