Șeful Ryanair nu vrea „idioți anti-vaccin” în avioane

10:48, 20 decembrie 2021 | Actual, Externe, Social | 275 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Michael O’Leary este cunoscut pentru declarațiile sale adesea provocatoare. Autoritățile ar trebui să le „îngreuneze viața” celor care refuză vaccinurile fără un motiv întemeiat, spune el. Numai persoanelor vaccinate ar trebui să li se permită să zboare, crede șeful Ryanair, care lansează un atac împotriva „idioților” anti-vaccin.

Șeful celei mai mari companii aeriene din Europa respinge programele obligatorii de vaccinare anti-Covid care vor fi implementate în Austria și Germania, dar spune că autoritățile ar trebui, în schimb, să le „îngreuneze viața” celor care refuză vaccinurile fără un motiv întemeiat.

„Nu cred că guvernele ar trebui să permită celor nevaccinați să îi infecteze pe toți ceilalți”, spune el pentru The Telegraph.

„Dacă nu ești vaccinat, nu ar trebui să ai voie să intri în spital, să ai voie să zbori, să ai voie să mergi cu metroul londonez sau ai voie în supermarket sau farmacie”.

„Poți să stai acasă și să apelezi la un livrator pentru a obține medicamente și alimente. Dar nu ar trebui să mergi la serviciu sau să folosești transportul public decât dacă ai un certificat de vaccinare.”

O’Leary se îndoiește însă că vaccinurile ar putea deveni vreodată obligatorii. „Este o încălcare a libertăților civile”, consideră el.

Varianta Omicron a redus speranțele companiilor aeriene de a se redresa, deoarece reintroducerea restricțiilor de călătorie declanșează un val de anulări.Ryanair înregistrează mai puține rezervări din cauza răspândirii Omicron, scrie Smart Radio.

Sursa: https://r3media.ro