Șefa Agenției Medicamentului ar refuza să treacă testul la coronavirus

14:52, 5 mai 2020 | Actual | 351 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Silvia Cibotari, directoarea Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale (AMDM), ar refuza să treacă testul pentru a depista dacă este infectată sau nu cu noul tip de coronavirus.

Aceasta chiar dacă șoferul său a fost diagnosticat pozitiv, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.md.

Despre asta ne-a comunicat surse din cadrul instituției care au preferat să rămână sub protecția anonimatului.

Sursa și-a explicat oferirea informației prin faptul că angajații sunt nedumeriți că astfel ar fi supuși riscului din partea conducerii.

Realitatea.md a încercat să solicite o reacție de la șefa sus-menționată, însă nu ne-a răspuns nimeni la telefonul pe care-l deținem. Nu a ridicat cineva receptorul nici la numărul de telefon indicat pe site-ul Agenției pentru comunicare cu presă.

Odată ce nu am reușit să confirmăm informația, ne asumăm să publicăm reacția directoarei Silvia Cibotari într-un articol nou, cu actualizarea acestuia.

Silvia Cibotari este doctor în farmacie. Activează în sistemul farmaceutic de peste 28 ani.

A publicat de-a lungul timpului mai multe lucrări ştiinţifice şi ştiinţifico-metodice în reviste şi culegeri de specialitate din ţară şi din străinătate. Ea a fost desemnată în calitate de director general al AMDM în cadrul şedinţei de 4 decembrie 2019 a Guvernului Republicii Moldova.

Sursa: https://stiri.md

Navighează dupa cuvinte-cheie: ,