Roșca, despre vaccinul anti-Covid: Noi, ca și creștini, trebuie să răspundem pentru propiul nostru comportament

14:25, 25 decembrie 2020 | Actual, Opinii, Social | 352 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Spectacolul acesta sinistru din jurul epidemiei de coronavirus a luat o dimenisune catastrofală, fără precendet în istoria din ultimele cîteva milenii, spune analistul Iurie Roșca, într-o nouă ediție a emisiunii sale Confesiunile unui optimist creștin.

Iurie Roșca a vorbit despre pericolul vaccinului și „dictatura globalist satanistă” promovată la scară mondială.  „Apostații din fruntea Bisericii Ortodoxe ruse și Bisericii Ortodoxe române deja au făcut declarațiile de rigoare, prin care îndeamnă lumea să se vaccineze. Se știe că cele două patriarhii conspiră de mai multă vreme cu sataniștii de la Scaunul papal, pentru a dărîma definitiv Biserica creștină. Acum măștile au căzut. (…) Pretutindeni în lume sînt difuzate video cu diverse vedete din showbiz, din sportiv care-și fac în mod ritualic această injecție, unul Dumnezeu știe ce-și bagă ei în organismul lor. Cert este că injectarea care ni se pregătește este una fatală. Foarte repede, fiecare dintre noi va trebuie să răspundă la apelul lui Hristos. Injectarea respectivă, ca și ciparea, înseamnă direct lepădarea de Hristos”, a relatat Roșca.

Jurnalistul a îndemnat oamenii să dea dovadă de curaj și să nu permită nimănui să decidă în locul lor ce trebuie să facă. „De aceea noi ca și creștini, fiecare trebuie să răspundem pentru propiul nostru comportament și atitudine. Pentru noi, oamenii de azi, e foarte greu să luăm decizii care ne-ar periclita confortul cu care ne-am obișnuit. Spiritul de sacrificiu nu este deloc caracteristic societății capitaliste în care ne-am prăbușit și noi am devenit comozi, devitalizați, lpsiți de curaj, de dorința de a ne afirma libertatea. Trebuie să manifestăm smerenie, cumințenie, supunere în raport cu Dumnezeu. În raport cu autoritățile să ne manifestăm în toată plenitudinea, libertatea și dorința de a a avea dreptul la o viață normală pe care o merităm”, a conchis el.

 

 Sursa: https://noi.md/md