Robert F Kennedy Jr. expune ”Planul Dictatorial al Vaccinării” aparținând lui Bill Gates, cel cu „Complexul de Mesia” răsucit

14:20, 13 aprilie 2020 | Actual | 1256 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Robert Francis Kennedy Jr. este un avocat american de mediu, autor și adversar al vaccinării. Kennedy este fiul lui Robert F. Kennedy și nepotul fostului președinte John F. Kennedy. El este președintele consiliului de administrație al Waterkeeper Alliance, un grup de mediu fără scop lucrativ, la forndarea căruia a contribuit în 1999.

 Preluat de pe postarea pe  Instagram #RobertFKennedyJr la 9 aprilie 2020

Pentru Bill Gates vaccinurile constituie o filantropie strategică, ce alimentează numeroasele sale afaceri legate de vaccin (inclusiv ambiția Microsoft de a controla o întreprindere globală de ID vacantă) și îi conferă un control dictatorial asupra politicii globale de sănătate – acest vârf de lance al neoimperialismului corporativ.

Obsesia lui Gates pentru vaccinuri pare a fi alimentată de o convingere mesianică precum că el ar fi menit să salveze omenirea cu ajutorul tehnologiei și de o voință demiurgică de a face experimente pe seama vieților unor oameni de mâna a doua.

Promițând să eradicheze poliomielita cu 1,2 miliarde de dolari, Gates a preluat controlul asupra Consiliului Consultativ Național al Indiei (NAB) și a mandatat 50 de vaccinuri pentru poliomielită tuturor copiilor sub vârsta de 5 ani. Medicii indieni blamează campania lui Gates pentru o epidemie devastatoare de poliomielită, generată de un vaccin care a provocat paralizie unui număr de  496.000 de copii în perioada 2000 și 2017. În 2017, guvernul indian a redus regimul de vaccinare al lui Gates și l-a exclus pe Gates și pe colegii săi din Consiliului Consultativ Național. În 2017, Organizația Mondială a Sănătății a recunoscut cu multă reticență că explozia globală de poliomielită este generată cu precădere de respectivul vaccin, ceea ce înseamnă că provine din Programul de Vaccinuri Gates. Cele mai înspăimântătoare epidemii din Congo, Filipine și Afganistan sunt toate legate de vaccinurile lui Gates. Până în 2018, 3/4 de cazuri globale de poliomielită proveneau din vaccinurile Gates.

În 2014,  Fundatia Gates a finanțat testarea de vaccinuri HPV experimentale, dezvoltate de GSK, (GlaxoSmithKline este o companie globală farmaceutică, care își are sediul în LondraRegatul Unit. Este a treia companie farmaceutică din lume estimată după veniturile ei (după Johnson & Johnson și Pfizer – Wikipedia; n. trad.)  și Merck (Merck & Co., Inc., cunoscută și sub numele de Merck Sharp & Dohme, sau MSD, este una dintre cele mai mari zece companii farmaceutice din lume, cu un profit de peste 4,6 miliarde $ și 61.500 de angajați în anul 2005. Înființată în 1891, Merck dezvoltă, produce și vinde vaccinuri și medicamente din mai mult de 20 de categorii terapeutice – Wikipedia; n. trad.)., pe organismele a 23.000 de fete tinere din provinciile indiene îndepărtate. Aproximativ 1.200 dintre acestea au suferit reacții adverse severe, inclusiv tulburări autoimune și de fertilitate. Șapte dintre ele au decedat. Investigațiile guvernului indian au scos în vileag  faptul că cercetătorii finanțați de către Gates au comis multiple încălcări de ordin etic:  exercitarea de presiuni aspra fetelor din satele vulnerabile pentru a le include în acest experiment, intimidarea părinților, falsificarea formularelor de consimțământ și refuzararea oricărei îngrijirii medicale pentru fetele care au avut de suferit. Cazul respectiv este în curs de examinare la Curtea Supremă de Justiție a acestei țări.

În 2010, Fundația Gates a finanțat un proiect al GSK (GlaxoSmithKline ) de expierimentare a unuii vaccin împotriva malariei, care a ucis 151 de sugari africani și a provocat efecte adverse grave, inclusiv paralizie, apoplexie și convulsii febrile unui număr de 1.048 de prunci din cei 5.049 supuși experimentului.

În timpul campaniei lui Gates din 2002 numită MenAfriVac din Africa Sub-Sahariană, oamenii acestuia au vaccinat în mod forțat mii de copii africani cu un vaccin împotriva meningitei. În urma acestei acțiuni între 50 și 500 de copii au fost loviți de paralizie. Ziarele sud-africane s-au plâns: „Suntem niște simpli cobai pentru producătorii de medicamente”.

Fostul economist principal al lui Nelson Mandela, profesorul Patrick Bond, califică practicile filantropice ale lui Gates drept „nemiloase” și „imorale”.

În 2010, Gates a transferat 10 miliarde de dolari Organizației Mondiale a Sănătății,  care promite să reducă populația parțial prin intermediul a noi vaccinuri. O lună mai târziu, Gates a declarat pentru Ted Talk că vaccinurile noi „ar putea reduce populația”. În 2014, Asociația Medicilor Catolici din Kenya a acuzat OMS că a sterilizat chimic milioane de femei keniene,  contrar voinței acestora,  în cadrul unei campanii de falsă vaccinare contra maladiei numite „tetanos” (TETÁNOS s. n. Boală infecțioasă gravă, caracterizată printr-o contracție permanentă și foarte dureroasă a mușchilor – DEX; n. trad).

Laboratoarele independente au descoperit formula de sterilitate în toate vaccinurile testate.

După ce a negat acuzațiile ce i se aduceau, OMS a recunoscut în sfârșit că a elaborat vaccinurile destinate sterilizării timp de peste un deceniu.

Acuzații similare au fost formulate de Tanzania, Nicaragua, Mexic și Filippine.

Un studiu din 2017 (Morgensen et.l.2017) a arătat că popularul vaccin numit DTP (sau DPT – difterie, pertussis (sau tuse convilsivă) și tetanus – n. trad.), promovat de către OMS, ucide mai mulți oameni în Africa decât boala pe care pretinde că o previne. Fetele vaccinate au o rată de mortalitate de zece ori mi mare decât copiii nevaccinați.

Însă Gates și OMS au refuzat să retragă vaccinul letal, pe care OMS îl impune anual unui număr de milioane de copii africani.

Militanții pentru sănătatea publică din întreaga lume îl acuză pe Gates de a fi piratat agenda OMS, îndepărtând-o de proiectele  care s-au dovedit a fi apte să reducă bolile infecțioase; fiind vorba despre apa curată, igiena, hrana și dezvoltarea economică. Ei spun că acesta a deturnat resursele agenției pentru a-și servi propriul fetiș, potrivit căruia o sănătate durabilă poate proveni doar dintr-o seringă.

Pe lângă utilizarea filantropiei sale pentru a controla OMS, UNICEF, GAVI (Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizări – n.trad) și PATH (o organizație internațională nonprofit pentru sănătate globală cu sediul în Seattle, cu 1.600 de angajați în peste 70 de birouri din întreaga lume. Președintele și CEO-ul său este Nikolaj Gilbert, care este, de asemenea, director general și CEO al Fundațiilor pentru tehnologii adecvate în sănătate (FATH), filiala elvețiană a PATH. PATH se concentrează pe cinci platforme – vaccinuri, medicamente, diagnostice, dispozitive și inovații de sistem și servicii – pentru a dezvolta inovații și a implementa soluții care salvează vieți și îmbunătățesc sănătatea, în special în rândul femeilor și fetelor – n. trad), Gates finanțează companii farmaceutice private care produc vaccinuri, precum și o rețea masivă de grupuri de primă mărime din industria farmaceutică, ce difuzează o propagandă înșelătoare, elaborează studii frauduloase, efectuează acțiuni de supraveghere și operațiuni psihologice menite să elimine dispozițiile ezitante față de vaccinuri, precum și folosesc puterea și banii lui Gates pentru a reduce pe oricine la tăcere și a impune ascultarea.

În recentele sale apariții non-stop pe platforma Pharmedia  (O companie ce oferă servicii de comunicare în domeniul farmaceutic și medical – n. trad.), Gates pare fericit de faptul că criza Covid-19 îi va oferi posibilitatea de a direcționa în mod forțat programele sale de vaccinuri dinspre Lumea a Treia asupra copiilor americani.