Rețeaua Soros, deconspirată de un francez. Lansare de carte la Chișinău

16:07, 28 februarie 2020 | Actual | 714 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Mâine, la Chișinău, începând cu ora 12:00, va avea loc lansarea cărții autorului francez Pierre-Antoine Plaquevent „Soros și societatea deschisă. Metapolitica globalismului”.

Lansarea cărții „Soros și societatea deschisă. Metapolitica globalismului” va fi transmisă online, iar cei care doresc să participe la lansarea de carte sunt așteptați pe adresa Chișinău, strada A. Corobceanu, 17.

  • Organizatorii afirmă că lectura cărții lui Plaquevent varsă lumină asupra unui șir de aspecte esențiale și anume:
  • Cum se explică mesianismul maladiv al lui Soros de a recroi întreaga omenire după propriul lui calapod?
  • Cum a acumulat averea astronomică acest campion al rechinilor capitalismului speculativ?
  • Cum a devenit obsesia distrugerii identităților colective – religioase, naționale, sexuale – un plan de acțiune cu impact ucigaș?
  • Cum reușesc tentaculele acestei caracatițe globale să cuprindă țări și continente întregi, să corupă organizații precum ONU, UE etc.?

Lucrarea este o investigație metapolitică de excepție, iar autorul acesteia, Pierre-Antoine Plaquevent, este unul dintre vârfurile noii disidențe europene.

Persoanele care vor urmări evenimentul vor avea parte de o perspectivă creștină asupra unui fenomen cu trăsături apocaliptice, au subliniat organizatorii.

Această lansare de carte, organizată de Universitatea Populară, va fi moderată de Iurie Roșca. Evenimentul face parte dintr-un șir de întâlniri publice, care se vor axa pe subiecte de maximă actualitate de ordin spiritual, politic, economic sau cultural și țintește depășirea unor interpretări simpliste asupra acestora.

Depășirea inerției de gândire, debarasarea de dogmele ”corectitudinii politice”, recăpătarea unei optici organice asupra realității, totul e orientat spre definirea corectă și apărarea intereselor noastre naționale.

Întrebat de Sputnik Moldova de ce editorii au ales anume această carte să o traducă, să o tipărească și să o lanseze la Chișinău, președintele Universității Populare, jurnalistul și editorialistul Iurie Roșca, ne-a dat răspunsul de mai jos

Iurie Roșca: Caracatița Soros și-a extins rețeaua de ONG-uri pe întreg globul și în Moldova este omniprezentă, în media, în sfera politicului…

Într-adevăr, mâne va urma lansarea cărții lui Pierre-Antoine Plaquevent ”Soros și societatea deschisă. Metapolitica globalismului”. Universitatea Populară a decis să dea prioritate acestei cărți în seria de traduceri în română a unor autori de seamă din Franța tocmai pentru că subiectul este de maximă actualitate pentru țara noastră, ca, de altfel, pentru întreaga lume.

Numele acestui magnat este printre cele mai mediatizate în lume. De ce anume acest miliardar american este pe buzele tuturor. Pentru că el nu se limitează doar la speculațiile financiare care îi aduc venituri uriașe. El vrea să croiască  întreaga lume, să mutileze toate societățile să deformeze caracterisiticile firești ale tuturor oamenilor după propria viziune halucinantă. Pare incredibil, dar un singur om care dispune de mai multe miliarde în continuă și vertiginoasă multiplicare, desigur, acesta fiind doar un fel de purtător de cuvânt al oligarhiei globale, reușește să poarte un război total împotriva omenirii. Dar acest război nu este unu clasic, ci unul non-militar, soft, de ordin intelectual, psihologic, ideologic, cultural, civilizațional. Caracatița Soros și-a extins rețeaua de ONG-uri pe întreg globul, e hiperprezentă și în SUA, unde a încercat să îl răstoarne pe Donald Trump, ea a penetrat și ONU, și birocrația UE, și elitele politice din foarte multe țări, dar și presa, sistemul de învățământ, instituțiile culturale. Și în Moldova aceasta rețea este omniprezentă, în media, în sfera politicului, în cea non-guvernamentală. Cel mai bine despre aceștia a scris politologul Bogdan Țârdea.

Agenda lui este preluată de toți cei care sunt finanțați prin granturi, adică grantofagii. Anume ei impun atacuri contra Bisericii Ortodoxei, platforma LGBTQ cu legi nediscriminare, cu demostrații ale umor minorități incriticabile (altfel riști să fii târât în judecată de către poliția gândirii), ideea cu poliția juvenită, eutanasia, avorturile, divorțurile, dar și feminismul ca ideologie ostilă relației armonioase, complementare între bărbat și femeie. Tot de ideologia ”societății deschise” ține impunerea dogmelor neoliberalismului politic și economic, cu ”corectitudinea politică” drept nouă formă a gândirii unice totalitare, dar și cu dereglementarea economică ce distruge capacitatea de apărare a statelor, le sărăcește și provoacă formarea unui precariat mondial, a unor mase de nomazi care caută să supraviețuiască prin căutarea unor câștiguri prin alte țări, mai bogate.

Sursa: https://sputnik.md

Navighează dupa cuvinte-cheie: ,