Reputat chirurg cere ”Jos antenele GSM de pe blocuri – radiații nocive, impact devastator”

10:59, 17 aprilie 2020 | Actual | 607 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

În plină pandemie în care există nenumărate teorii cu privire la impactul radiațiilor produse de noua tehnologie 5G asupra îmbolnăvirilor, doctorița Adina Alberts, devenită o celebritate a chirurgiei estetice și unul dintre cei mai apreciați manageri de clinică medicală, vine cu o inițiativă civică: ”Jos antenele GSM de pe blocuri!”.

Adina Alberts a inițiat și o petiție în acest sens, în care expune și motivul principal al  demersului său:

”Studiile demonstrează că multe tipuri de cancere sunt produse de radiațiile electromagnetice nocive”, scrie medicul, care atrage atenția că ”suntem „bombardați” mereu cu diferite tipuri de radiații electromagnetice, zi de zi, minut de minut”.

Dar, explică medicul, radiațiile cu adevărat nocive ”pentru că ne-au infestat viață și existența”, sunt undele radio – provenite de la radio, televiziune, telefonie mobilă, comunicații prin satelit și, atenție, microundele!

În acest context, dr. Adina Alberts afirmă categoric: ”Antenele GSM amplasate pe blocuri sunt generatoare de radiații nocive și sunt un real pericol pentru oameni!”.

Chirurgul estetician dă și un exemplu, dintr-o experiență cvasi-personală. „În facultate am avut un coleg, Cezar, care a devenit mare chirurg într-un mare spital bucureștean. Ei bine, acest coleg s-a stins acum 4 ani, din cauza unui astrocitom (cancer la creier)”.

”În ultimele lui zile de viață, l-am vizitat la Spital”, scrie Alberts. ”Mi-a povestit cu o voce stinsă că, medicii renumiți de la Geneva, cei care l-au operat în încercarea de a-i salva viața, i-au spus că are această tumoră agresivă din cauza TELEFONULUI MOBIL”.

Și, atenție la ce au mai spus respectivii medici de la Geneva: ”Deși se știe cât de nocive sunt, nimeni nu zice nimic pentru că sunt implicații pecuniare și de alte tipuri, IMENSE!”, povestește Adina Alberts.

”Mai multe detalii despre radiații și impactul devastator pe care îl au asupra noastră pot fi găsite chiar pe pagină Ministerului Mediului din România”, scrie Adina Alberts.

De remarcat că chirurgul NU face legătură cu coronavirusul. Dar, pe de altă parte, este clar, din toate studiile, că acesta atacă devastator organismele slăbite. Ori, un organism slăbit poate rezulta și din fluxul extrem de puternic al noii tehnologii – și din multitudinea de antene necesare unei bune transmisii.

Nu intrăm în detalii, dar apropo de cazul nefericit povestit de dr. Alberts, să remarcăm că studii de ultimă oră, ale unor medici români și străini, care asociază atacul virusului – acolo unde acesta produce efecte grave – cu ”furtuna de citokine”.

Pe scurt, aceste molecule au rol de transmitere a informației în cazul unei agresiuni (inclusiv de tip viral) către leucocitele care intervin, distrugând agresorul; ori, odată afectate, intrate ”în furtună”, ele transmit ”armatei”, leucocitelor, informații eronate. E ca și cum armata ar primi informații eronate de la proprii cercetași!

Poate fi această ”furtună de citokine” generată de radiații, poate chiar de cele de tip 5G, pe care le acuză mai mulți medici, biologi, fizicieni etc.? Nu putem da încă un răspuns. Redau doar o concluzie a unor medici spanioli, legată de atacul virusului:

”La pacienţii cu forme severe, nu virusul ucide, ci o reacţie necontrolată a sistemului imunitar, o furtună de citokine care poate afecta mai multe organe vitale”, este una din concluziile studiului spaniol, citat de TVR.

Până una alta, revenind la demersul chirurgului Adina Alberts, să amintim că nu este la prima da acțiune civică. Are o asociație, iar printre altele a realizat un ”GHID DE SĂNĂTATE URBANĂ”, motivat prin sloganul ”Orașul ne otrăvește, și la propriu și la figurat”.

Adina Alberts s-a implicat și în situații limită, cum este cazul fetelor dispărute de la Caracal, sau al tinerelor traficate. Deci, un chirurg reputat și un manager de top, care nu uită că este un om al cetății!

În același mod le cere să se implice în actuala acțiune, semnând petiția online:

”Implică-te și tu în această acțiune de stopare a tentativei de îmbolnăvire sistematică a populației și spune STOP antenelor GSM pe blocuri, prin semnarea petiției!”, scrie Adina Alberts pe pagina de Facebook.

Sursa: https://ro.sputnik.md

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,