„Proaspete, pe gheață”: Administrația Obama-Biden a făcut trafic cu organe de bebeluși avortați

10:37, 16 aprilie 2021 | Actual, Externe, Politica, Social | 334 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Judicial Watch, un grup care supraveghează legalitatea activității guvernului american, a aruncat bomba: un raport de aproape 600 de pagini care dovedește că administrația federală a cumpărat și vândut părți „proaspete” de trupuri de copii avortați.

Fragmentele corporale au fost cumpărate de Administrația pentru Hrană și Medicamente (FDA) pentru experimente, cum ar fi „umanizarea” șoarecilor sau testarea medicamentelor biologice.

Fragmentele corporale proveneau de la fetuși cu o perioadă de gestație de până la 24 de săptămâni.

Judicial Watch a descoperit e-mail-uri schimbate între FDA și compania californiană Advanced Bioscience Resources (ABR), care dovedesc că FDA a cheltuit sute de mii de dolari pentru cumpărarea de copii avortați pentru experimente științifice, în perioada 2012-2018.

În anul 2018, administrația Trump a pus capăt contractului prin oprirea cercetărilor guvernamentale pe țesuturi fetale.

Nu este pentru prima dată când ABR se află în centrul atenției. Compania a făcut obiectul unei anchete a Congresului pentru îndelungata sa implicare în traficul cu țesuturi fetale.

ABR câștigă milioane de dolari anual din prelevarea de organe, precum plămâni, ficat, globi oculari sau creier, de la bebelușii avortați, pe care le revinde cu profituri substanțiale, scrie The Federalist.

E-mail-urile dintre FDA și ABD dezvăluie discuții tulburătoare despre vânzarea-cumpărarea de fetuși avortați.

Dosarele obținute de Judicial Watch demonstrează că ABR a plătit câte 12.000 de dolari pe bebeluș. Fetușii aveau vârste de gestație de 16-24 de săptămâni. Unii dintre ei ar fi putut supraviețui în afara uterului.

Majoritatea contractelor se referă la achiziția de timus și ficat, intacte, expediate cu mențiunea „proaspete; pe gheață umedă”.

Cu cinismul cu care cumperi o bucată de carne proaspătă de la măcelărie, un medic de la FDA cere eșantioane de țesuturi prelevate de la un băiețel: „Este de dorit să fie un fetus masculin, dacă este posibil… (însă) sexul nedeterminat sau un fetus feminin sunt mai bune decât nici un țesut.”

Încă și mai cutremurător este cum un angajat al ABR se plânge de dificultatea de a identifica sexul copiilor avortați: „Verificăm doar organele genitale externe și dacă ele nu se află acolo… nu există nici un mijloc de identificare.”

Afirmația de mai sus nu este o surpriză pentru cei familiarizați cu procedurile barbare de avort, care obligă personalul clinicii să adune resturile mutilate ale bebelușului, după ce membrele și organele acestuia au fost sfârtecate, explică The Federalist.

Ca și cum aceste comenzi nu ar fi fost suficient de oribile, mai multe e-mail-uri confirmă că FDA a achiziționat organe de fetuși care au fost avortați după 20 de săptămâni de sarcină, adică dincolo de termenul la care un făt ar fi putut supraviețui în exteriorul uterului.

Un angajat de la ABR, care a asigurat FDA că firma californiană lucrează cu doctori care efectuează avorturi întârziate, a recunoscut că unele țesuturi sunt inutilizabile, din cauza unei proceduri prin care i se injectează fătului o otravă numită digoxină. Aceasta distruge însă celule și țesuturi. Odată ce otrava își face efectul criminal, este adus pe lume fătul mort și intact.

Această metodă face ca eșantioanele de țesuturi să fie inutilizabile pentru experimente; fără digoxină, însă, șansele pentru dezmembrarea fătului în uter, la avort, crește exponențial.

Aceste extrase oribile nu sunt decât o mică mostră din dosarele pe care se bazează acțiunea în justiție depusă în 2019 de Judicial Watch împotriva FDA.

În martie, anul acesta, un tribunal federal a obligat agenția să dea publicității toate documentele despre achiziționarea de organe de bebeluși avortați.

Instanța a descoperit astfel că guvernul Statelor Unite a cumpărat de la ABR ficați din al doilea trimestru de gestație, timuși, creieri, ochi și plămâni la prețuri de mii de dolari bucata.

În decizia tribunalului care obligă FDA să dea publicității toate documentele se menționează că ABR putea obține „peste 2.000 de dolari pe un singur fetus achiziționat cu… 60 de dolari” și că „guvernul federal a participat timp de ani de zile la acest comerț potențial ilegal”.

FDA a aprobat utilizarea în Statele Unite, în regim de urgență, a trei vaccinuri anti-COVID: cele produse de Moderna, de Pfizer și de Johnson & Johnson. Toate trei au folosit în procesul de producție celule de fetuși.

Sursa: https://www.activenews.ro