Prigoană contra creștinilor? Voi să răspundeți!

12:22, 16 aprilie 2020 | Actual | 451 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Hristos este răstignit din nou, stăpânirea își bate joc de creștini fix în noaptea de înviere a Domnului nostru Iisus Hristos. Astăzi, în loc de „răstignește-l, răstignește-l” se strigă „#stațiacasă” într-o formă gen „nu este cazul să ne relaxăm” de către „dragul” nostru președinte, votat „masiv” de diaspora, adică de ăia de la care își primește înjurăturile în zilele acestea…

În condițiile în care străzile sunt pline de oameni, magazinele sunt pline, locuri de parcare nu mai sunt…președintele Iohannis iese și ne spune că RESPINGE acordul între MAI și Patriarhia română pe un ton foarte grav, apăsat și puternic încruntat, pe motiv că nu trebuie să slăbim „distanțarea socială”, ce distanțare domnule? Domnule președinte, când vorbiți despre „distanțare socială” vă referiți doar la creștini? Așa pare, în condițiile în care fix dumneavoastră, domnule președinte sunteți DE ACORD să trimiteți românii ca pe sclavi, în aglomerație evidentă, în plină PANDEMIE, la muncă în Germania, pentru economia Germaniei. Păi și cu viețile acelor români cum facem? Știți că deja a murit o persoană din ăia pe care i-ați trimis în Germania la cules de sparanghel? Sigur că încă nu s-a aflat dacă din cauza Covid-19, probabil că nici nu există interesul să se afle! Ale cui jocuri le susțineți? De ce vă bateți joc de români, de credința în Hristos? Ați uitat cine v-a votat?

Am observat că în ultimele săptămâni, mai ales în ultimele zile, presa prin diferite știri FALSE încearcă să îi plaseze pe credincioși în conflict cu ierarhia bisericiească, mai ales, să-i plaseze pe credincioși într-o poziție contra Patriarhului, Patriarhul Daniel fiind invinuit ca „a închis Bisericile, că e primul Patriarh care a permis asa ceva, că nu e mărturisitor”, total eronat. Toate aceste mizerii fiind transmise mai mult sau mai puțin direct de catre presă cu un scop bine definit. Este Saptămâna Patimilor și pentru dușmanii lui Hristos este evident că în această săptămână trebuie ca creștinii să fie cât mai debusolați, despărțiți și manipulați. Iată doua exemple de știri false din partea Antena3 si Digi24Digi24 nu se învață minte! Aruncă o știre FALSĂ contra Bisericii, contra părintelui Calistrat Chifan & Știre FALSĂ dată de Antena 3! Domnul Vasile Bănescu NU a afirmat NICIODATĂ ce scrie pe burtieră!.

Cine nu a fost de acord cu înțelegerea între MAI și Patriarhia română pentru perioada Paștilor? Președintele Iohannis, această persoană care de când a devenit pentru prima dată președinte, propovăduieste constant dezbinarea și distanțarea românilor.

Glasul Bisericii – ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului: „Se intră în diferite instituții: la farmacie, la magazine… La piață e chiar tumult de oameni … De ce Biserica este marginalizată?

Într-un articol publicat noaptea trecută pe site-ul nostru, articol scris de către Andrei Dinca, căruia îi mulțumim, lăudam eforturile constante pentru credincioși ale Patriarhului, ale Patriarhiei, ale Bisericii … un articol cu un titlu sugestiv: Felicitări Patriarhului Daniel, pentru o mare victorie. Va fi o Noapte a Învierii unică în viața noastră, a tuturor – din păcate președintele Iohannis nici cu un așa acord nu a fost de acord, Hristos se pare că este răstignit iar de către dușmanii Lui.

„Acordul Patriarhiei cu MAI este în conţinutul său, până la ultima literă, în consonanţă cu toate reglementările stării de urgenţă în vigoare (valabile în spaţiul public, inclusiv al magazinelor alimentare, al farmaciilor etc). Poliţia Română nu ne asigură tuturor doar protecţia şi ordinea publică, ci face acum şi un gest major de civilitate creştină, un gest de cordialitate civică pentru care toţi cetăţenii ortodocşi ai acestei ţări îşi exprimă tăcut recunoştinţa. Mai puţin ideologii anticreştini mereu de serviciu. Suntem o ţară şi o societate edificate pe valorile culturale şi spirituale ale creştinismului, o societate tolerantă, solidară, civilizată. Nici creştinopată, nici creştinofobă” Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române.

V-ati lămurit cine ne oprește să ne apropriem de Biserică, măcar în curtea Bisericii de Învierea Domnului pentru Paști sau Sfânta Lumină? Fix ăia care i-ați votat dumneavoastră în marea majoritate! La magazine merge să fim cu zecile, cu sutele … la aeroportul din Cluj „se poate și cu miile din cate am văzut”, la Biserică, conform ordonanțelor militare se pare că NU! Creștinii au interzis la Biserică … Nu vreau să vă acuz de nimic, nici să fac politică, dar din inconștiență, an de an, votăm ca și conducători de stat, și nu numai, fix toți trădătorii de credință, de neam, de tradiție, de istorie a românilor … România trezește-te!!

Sus inima, facem ascultare față de Biserică, rămânem alături de Patriarhul nostru, alături de duhovnicul nostru, alături de BISERICA LUI HRISTOS!

Epistola întâia către Tesaloniceni a Sfântului Apostol Pavel | Capitolul 5

15 Luaţi seama să nu răsplătească cineva cuiva răul cu rău, ci totdeauna să urmaţi cele bune unul faţă de altul şi faţă de toţi.
16 Bucuraţi-vă pururea.
17 Rugaţi-vă neîncetat.
18 Daţi mulţumire pentru toate, căci aceasta este voia lui Dumnezeu, întru Hristos Iisus, pentru voi.
19 Duhul să nu-l stingeţi.
20 Proorociile să nu le dispreţuiţi.
21 Toate să le încercaţi; ţineţi ce este bine;
22 Feriţi-vă de orice înfăţişare a răului.

 Sursa:http://www.deinteres.ro

Navighează dupa cuvinte-cheie: