Poporul evreu – ținta unui nou genocid

14:44, 21 decembrie 2020 | Actual, Social | 328 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Cei care urmăresc evoluția evenimentelor din lume odată cu instaurarea dictaturii globalist-sataniste cu pretextul medical Covid-19 au observat că cetățenii Israelului sunt printre cei mai terorizați oameni ai planetei. Regimul politic de acolo a impus măsuri de-a dreptul draconice împotriva propriului popor, violând în mod grosolan toate normele legale și omenești.

Multiplele proteste stradale ale israeliților împotriva dictaturii globaliste au întâmpinat reacții violente din partea puterii, iar revendicările acestora de a se pune capăt dictaturii au fost ignorate.

Centrul de comandă al ocultei mondiale s-a dovedit la fel de eficient și în cazul subordonării guvernului israelit, ca, de altfel, a mai tuturor autorităților ”naționale”. Și iată că noi represiuni se abat asupra oamenilor din această țară. În seara zile de 20 decembrie o sursă de la fața locului ne-a comunicat sub acoperirea anonimatului special pentru www.flux.md următoarele:

Începând cu ziua de 19 decembrie în Israel a începutul vaccinarea în masă, celor vaccinați urmând să li se elibereze un certificat special care le va permite să călătorească liber, să facă cumpărături și să se angajeze la serviciu fără dificultăți. Femeia originară din Moldova, care ne-a furnizat aceste informații, ne-a mai mărturisit că a primit un apel telefonic prin care a fost informată că urmează să fie vaccinată concomitent cu doamna în etate de care se îngrijește.

Le-am spus că nu mă voi vaccina în nici un caz, – precizează sursa. – Iar drept răspuns mi s-a spus că în acest caz nu voi mai avea dreptul să muncesc în această țară. La care le-am zis ”Foarte bine. Dacă e așa, îmi voi ridica ultimul salariu și mă voi întoarce în țara mea, Moldova. Și anume așa voi face, – a conchis femeia.

Vasile Popa,
pentru www.flux.md

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , , ,