Valeriu Streleț recunoaște că îl va ajunge pe Filat din urmă?

14:43, 29 octombrie 2015 | Politica | 2986 vizualizări | 2 Comentarii Autor:

Valeriu Streleț este conștient de faptul că organele de anchetă vor investiga amănunțit eventuala sa implicare în acte de corupție, companiile pe care le are și alte proprietăți. Acest lucru a fost recunoscut de către premierul demis chiar în plenul Parlamentului.

,,Vor urma tot ceea ce ați promis de la tribună, anchete, dosare penale, organele de anchetă vor investiga, deja s-a vorbit de niște întreprinderi despre care am auzit de la domnul Voronin, întreprinderi de care idee nu am. Mă pot aștepta la orice din acest moment, dar voi lupta până la urmă să îmi apăr numele și companiile mele’’, a declarat Streleț în plen.

Menționăm, că astăzi cabinetului de miniștri, condus de Valeriu Streleț a fost demis cu votul a 65 de deputați Socialiști, Democrați și Comuniști, 18 deputați din grupul PPEM și Partidul PL au votat împotrivă.

Amintim, că documentul a fost semnat şi depus săptămâna trecută de către 42 de parlamentari ai fracțiunilor PSRM și PCRM.

Aceştia îi reproşează lui Valeriu Streleţ detașarea de atribuțiile constituționale și îl suspectează de implicare în acte de corupţie.