Valeriu Munteanu îl acuză pe Nistor Grozavu de comiterea unei infracțiuni grave

11:28, 2 aprilie 2018 | Politica | 963 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Cel care ar urma să candideze la funcția de primar al Capitalei din partea PL (cu 2% în cele mai optimiste sondaje), fostul ministru al Mediului, Valeriu Munteanu, a declarat luni că Silvia Radu a devenit primar general interimar din cauza unei infracțiuni grave comisă de viceprimarul Nistor Grozavu.

Liberalul Munteanu a afirmat că datorită unei dispoziții ilegale pe care a semnat-o Nistor Grozavu, a fost posibilă numirea Silviei Radu în funcția de primar general interimar.

Totodată, Muntanu a declarat că la ora actuală Chișinăul este condus de trei uzurpatori: Silvia Radu, Nistor Grozavu și Ruslan Codreanu.

Munteanu a amenințat că va merge până în pânzele albe pentru a demonstra că cei trei au comis o infracțiune gravă.

De asemenea, liberalul i-a acuzat socialiști că ar coopera cu ceilalți consilieri din CMC. Totodată, acesta s-a arătat revoltat de faptul că bugetul Capitalei pentru 2018 a fost adoptat în acest an în termenul prevăzut de lege.

Persoanele acuzate public de Munteanu de comiterea unei fapte condamnate de legea penală nu au spus deocamdată dacă îl vor acționa pe exponentul PL în judecată.

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,