Vaccinismul forțat triumfă și în Ungaria: Viktor Orban a anunțat a treia doză și vaccinarea obligatorie a cadrelor medicale

23:03, 16 iulie 2021 | Externe, Politica, Social | 1114 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Prim-ministrul Viktor Orban a declarat astăzi, 16 iulie, că Ungaria va oferi cetățenilor opțiunea unei a treia doze de vaccin anticoronavirus de la începutul lunii viitoare și va face vaccinurile COVID-19 obligatorii pentru toți lucrătorii din domeniul sănătății, transmite Reuters.

Orban a declarat la radioul de stat că medicii vor decide ce vaccin ar trebui să primească oamenii ca a treia doză, care ar trebui să fie administrată la cel puțin patru luni după rapel, cu excepția cazului în care medicii recomandă altceva.

Mai mult de 5,5 milioane de persoane din cele 9,8 milioane de locuitori ai Ungariei, estimate, au primit cel puțin o doză de vaccin, ceea ce înseamnă că guvernul și-a atins obiectivul, au declarat oficialii la începutul acestei luni.

Ungaria este singurul stat membru al UE care, pe lângă cele trei vaccinuri aprobate de UE, a dat undă verde și vaccinurilor rusești și chinezești în cantități mari, înainte ca Agenția Europeană pentru Medicamente să le fi examinat sau aprobat.

Sursa: https://www.activenews.ro