VACCINAREA OCLIGATORIE, SINAGRA ÎL AVERTIZEAZĂ PE DRAGHI: „ESTE SORTITĂ EȘECULUI”

12:44, 18 decembrie 2021 | Externe, Politica, Social | 542 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Cunoscutul bancher (Draghi) ar trebui să știe că acțiunea lui și a guvernului său, alcătuită din terorism mediatic continuu prin jurnaliști ignoranți și necinstiți precum și plătiți, din falsificări, din minciuni nesăbuite și nerușinate, precum și din măsuri legislative cu șantaj, cu sclavizarea unui parlament fără opoziție, nu va produce inexprimabilele rezultatele dorite.

„Juriștii” prințului nu vor fi de ajuns pentru a credita continuarea pretextului unei presupuse și presupuse urgențe epidemice. Un agent patogen mai puțin grav decât mulți alții este folosit ca instrument guvernamental. Dvstră., dragă bancherule, veți putea adopta măsuri legislative și mai liberticide. Încă puteți să încălcați în continuare Constituția și legile Statului, precum și Regulamentul Uniunii Europene (care acum este evident păstrează tăcere în fața unor astfel de încălcări flagrante), dar nu va putea niciodată să corupă sufletele a milioane de italieni și să-i facă-și îndoaie spatele. Chiar și într-un deșert de moloz moral și material, îi va găsi mereu în picioare.

Niciodată nu veți putea să-i privați de demnitatea și identitatea lor, care este sentimentul de apartenență la un popor străvechi. Sunteți sortit eșecului. Spuneți-le persoanelor de contact de peste Ocean. Simt că doriți să introduceți nu doar a treia doză de poțiune magică (confirmând astfel că prima și a doua nu servesc la un binecuvântat rahat), ci și obligația generală de a lua poțiunea magică!

Faceți acest lucru, chiar dacă sunteți conștienț de miile de decese și sute de mii de dizabilități permanente foarte grave care au urmat. Mie îmi provoacă o ilaritate tragică față de el. Dvstră., Draghi, în cel mai bun caz, nu ați înțeles nimic. Nu mai citiți bilanţurile bancare și evaluările monetare. Citiți ceva mai „adevărat”. Citiți „Război și pace” de Lev Tolstoi și veți înțelege în sfârsit sensul vieții. Mai presus de toate, veți înțelege sensul a ceea ce le-a spus prințul Andrew francezilor care îl făcuseră prizonier. Mai presus de toate, veți înțelege de ce sunteți sortit eșecului.

  • Profesorul Augusto Sinagra, a fost magistrat, profesor la Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității „La Sapienza” din Roma și avocat la instanțele superioare din Italia și la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg.

Tradus de Karen Smith din stopcensura

Sursa: https://invictuswebmedia.com