VIDEO. Usatîi dezvăluie cine va fi candidatul la funcția de premier

11:25, 13 ianuarie 2016 | Politica | 1781 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, susține că după ședința Biroului Politica al PD- ului, candidatul desemnat de această formațiune la funcția de premier va fi oligarhul Vladimir Plahotniuc. Anunțul a fost făcut de către președintele PN pe o rețea de socializare.

Plahotniuc va fi prim-ministru. Timofti își va da demisia. S-a întâmplat cel mai rău scenariu care putea să fie. Cele câteva zeci de mii de cetățeni vor aplauda decizia PD și a „majorității” care s-a format”, a declarat Usatîi.

Totodată, Usatîi susține că moldovenii vor asista la un film bine regizat, unde susținătorii PD-ului vor aplauda decizia democraților de a-l înainta pe Vladimir Plahotniuc la fotoliul de premier.

Menționăm că astăzi mai multe persoane protestează în centrul capitalei pentru candidatul PD și împotriva candidaturii înaintate de Partidul Democrat. Protestele sunt organizate de către Partidul Democrat dar și de către Platforma DA.

De menționat este că, în presă au apărut informații precum că, manifestanții prezenți la acțiunea de protest în vederea susținerii candidaturii lui Plahotniuc la funcția de premier au fost obligați de instituțiile subordonate PD-ului să iasă la protest, luându-și zi liberă, din cont propriu, de la locurile de muncă.

Плахотнюк кандидат на должность премьера. Тимофти предатель. Все решено.

Posted by Renato Usatii on 13 Ianuarie 2016