Usatîi ar putea face cale întoarsă – în izolator

13:25, 27 octombrie 2015 | Politica | 1391 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Președintele ”Partidului Nostru”, Renato Usatîi, riscă să ajungă din nou în izolatorul CNA. Asta după ce procurorii au contestat astăzi, la instanța ierarhic superioară,  încheierea Judecătoriei Centru, din 25 octombrie, când magistrații au decis cercetarea lui Renato Usatîi în stare de libertate, ajuns în fața instanței după ce a publicat mai multe interceptări telefonice între liderul PLDM, Vlad Filat și primarul de Orhei , Ilan Shor.

Procurorii susțin că Usatîi trebuie să fie cercetat în stare de arest. După expunerea Curții de Apel asupra contestației, vor fi decise măsurile ulterioare pe acest caz.

Amintim că duminică, judecătorii au respins solicitarea procurorilor de a-l plasa în arest preventiv pe Renato Usatîi pentru un termen de 30 de zile.  Renato Usatîi a fost pus oficial sub învinuire în cazul interceptărilor telefonice dintre Vlad Filat și Ilan Shor. Acesta este acuzat de violarea dreptului la secretul corespondenţei, prin utilizarea mijloacelor tehnice speciale destinate pentru obţinerea ascunsă a informaţiei.

Navighează dupa cuvinte-cheie: