Tupeul lui Igor Gamrețchi a oripilat-o pe Silvia Radu

11:10, 26 martie 2018 | Politica | 1628 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Fostul șef al Direcției transport public din municipiul Chișinău, Igor Gamrețchi, tot el unul dintre principalii figuranți în dosarul penal de scandal al parcărilor și parcajelor (în care figurează și Dorin Chirtoacă) ar urma să-și continue activitatea la primăria Capitalei de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Însă primarul interimar, Silvia Radu, care i-a demis până în prezent pe unii dintre cei mai longevivi șefi din birocrația Capitale, speră că Gamrețchi nu va mai activa în vre-o funcție publică.

Luni dimineața la ședința serviciilor primăriei Silvia Radu a exprimat speranța că lui Gamrețchi nu-i va fi permis să dețină o funcție publică nu doar în primăria Chișinău, ci și în orice altă instituție publică.

Ea a subliniat că după ce Gamrețchi a avut un caz penal, revenirea lui în funcția din care a comis fapta reprobabilă este surprinzătoare și este dovada unui tupeu.

Igor Gamrețchi a obținut recent dreptul de a reveni în funcția de șef al Direcției transport public printr-o decizie judecătorească. Însă această decizie a fost atacată la Curtea de Apel la indicația Silviei Radu.

Igor Gamreţki a fost condamnat la trei ani de privațiune de libertate cu suspendare. Sentința a fost pronunțată în dosarul parcărilor cu plată și parcajelor.

Navighează dupa cuvinte-cheie: ,