Tupeul lui Gamrețchi de a redeveni șef la Transporturi în Capitală

19:27, 28 martie 2018 | Politica | 941 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Fostul membru al echipei lui Dorin Chirtoacă, Igor Gamrețchi, care și-a recunoscut partea sa de vină în scandalosul dosar al parcărilor și parcajelor cu plată, a venit azi la sediul primăriei Capitalei pentru a fi restabilit în funcția de șef al Direcției transport public.

Mai mult, acesta a venit împreună cu un executor judecătoresc și cu decizia instanței de judecată, prin care justiția moldovenească obligă conducerea primăriei să-l restabilească pe acest personaj, cunoscut publicului din cauza scandalului de corupție al parcărilor, în funcția deținută atunci când a comis fapta reprobabilă.

Primarul interimar, Silvia Radu, a declarat că ceea ce face Gamrețchi este un circ și că nu are de gând să permită revenirea dânsului în aparatul administrației Capitalei.

„Gamrețchi a gestionat mulți ani drumurile publice și transportul public. Cu toții știm cum au fost administrate aceste domenii. Vedem cum sunt drumurile azi și cum arată autobuzele. Eu nu pun în funcție un om care a recunoscut că a trucat licitațiile publice”, a declarat Radu.

Igor Gamrețchi a obținut recent dreptul de a reveni în funcția de șef al Direcției transport public printr-o decizie judecătorească. Însă această decizie a fost atacată la Curtea de Apel la indicația Silviei Radu.

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,