Tudor Ulianovschi i-a transmis omologului său rus Serghei Lavrov un mesaj de condoleanţe

15:52, 12 februarie 2018 | Politica | 1661 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Şeful diplomaţiei de la Chişinău, Tudor Ulianovschi, i-a adresat omologului său rus, Serghei Lavrov, un mesaj de condoleanţe în legătură cu tragedia aviatică de lângă localitatea Stepanovskoe, regiunea Moscova.

„Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene Tudor Ulianovschi a adresat omologului său rus Serghei Lavrov un mesaj de condoleanţe în legătură cu tragicul accident aviatic care a avut loc duminică în regiunea Moscovei, soldat cu multiple pierderi de vieţi omeneşti”, informează serviciul de presă al MAEIE.

În mesajul său, Ministrul Tudor Ulianovschi a exprimat sentimente de profundă compasiune şi solidaritate cu poporul rus şi a transmis condoleanţe familiilor şi apropiaţilor celor decedaţi, notează sursa oficială.

Tragedia s-a produs în preajma localităţii Stepanovskoe din regiunea Moscova. Un avion de model An-148, cu 65 de pasageri la bord 5 membri ai echipajului, a dispărut de pe ecranele radarelor la doar câteva minute după ce decolase. Aeronava efectua cursa 703 din Aeroportul Domodedovo din Moscova spre oraşul Orsc.

Autorităţile ruse au anunţat că la locul catastrofei au fost identificate 715 de fragmente ale trupurilor neînsufleţite ale celor aflaţi la bord şi 430 de părţi ale navei.

Nicio persoană dintre cele aflate în aparatul de zbor nu a supravieţuit.