Socialiștii s-au dat din nou în spectacol, însoțiți de bâte și un gard de fier

10:08, 19 octombrie 2015 | Politica | 1209 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Tradiția socialiștilor de a protesta la fiecare ședință a Primăriei a continuat și astăzi, însă, de  această dată, socialiștii și simpatizanții PSRM  au fost însoțiți de bâte din lemn și un gard de fier.  Aceștia au intrat în sediul Primăriei și au început să bată în ușile din primărie, scandând ca de fiecare dată  „Jos hoții”, „Rușine” , „Afară”. 

Din cauza gălăgiei și pentru că manifestanții băteau zgomotos în ușa sălii de ședințe, funcționarii din cadrul Primăriei și-au întrerupt ședința.

Aceștia au dat buzna în sală și au forțat cordonul format de polițiști. Simpatizanții PSRM au protestat că în oraș se construiesc multe clădiri în mod ilegal, iar primarul general de Chișinău ar avea 600 de dosare penale la procuratură. Despre dosarele pe care le-ar avea Chirtoacă, a anunțat deputatul PLDM Vladimir  Filat, în discursul său de joi, în plenul Parlamentului.

Vice-primarul Nistor Grozavu l-a întrebat pe șeful Poliției municipale dacă, „cei care bat cu picioarele și cu capul în ușă nu trebuie amendați contravențional”.

În replică, Eduard Mușuc a declarat că Poliția Capitalei se va autosesiza pe marginea acestui caz.

Ulterior, manifestațiile au trecut de pe coridoarele municipalității, în fața clădirii Primăriei.

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,