Socialiștii nu vor participa la acțiunile de protest din 24 aprilie

14:48, 7 aprilie 2016 | Politica | 5098 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Partidul Socialiștilor nu va participa la acțiunile de protest din 24 aprilie anunțate de Platforma DA și susținute de Partidul Nostru, a anunțat liderul socialist Igor Dodon.

În schimb, formațiunea va organiza în data de 16 aprilie manifestații în patru centre raionale din zona de centru, nord și sud, unde vor cere alegeri parlamentare anticipate și vor protesta împotriva unioniștilor și oligarhilor.

“Cerințele de bază vor fi: pentru statalitate, împotriva oligarhilor, împotriva unioniștilor, pentru alegerile parlamentare anticipate împreună cu alegerile prezidențiale”, a declarat Dodon.

Liderul socialiștilor și-a motivate nedorința de a participa la acțiunile de protest împreună cu celelalte partide de opoziție din cauza mesajelor pe care le promovează “partenerii de proteste”, lipsa unei coordonări, dar și pentru că în ziua de 24 aprilie, conform calendarului bisericesc, sunt sărbătorite Floriile.

Așa cum a mai declarat anterior, Partidul Socialiștilor nu intenționează să participe sau să organizeze acțiuni de protest în perioada marilor sărbători creștine.