Reprezentantul PDM prezice victoria lui Ion Ceban

12:36, 3 aprilie 2018 | Politica | 1304 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Purtătorul de cuvânt al partidului de guvernământ, Vitalie Gămurari, a declarat că Maia Sandu ar avea șanse mult mai mari decât Andrei Năstase în confruntarea cu Partidul Socialiștilor la alegerile locale anticipate din municipiul Chișinău.

Totodată, Gămurari a subliniat că Sandu ar putea să învingă doar dacă ar avea susținerea tuturor partidelor proeuropene și regretă că aceste formațiuni nu sunt dispuse să poarte negocieri în vederea identificării unei singure candidaturi „a dreptei”.

PDM, potrivit lui Gămurari, regretă că înainte de alegerile locale noi mai multe formațiuni politice procedează la fel ca înainte de alegerile prezidențiale, când, în lipsa oricăror consultări, sunt înaintați mai mulți candidați. El a calificat această atitudine drept „egoism de partid”.

„Dacă va continua așa și primăria Chișinăului va fi acordată Partidului Socialiștilor”, a spus purtătorul de cuvânt al PDM.

Gămurari a menționat că PDM va urmări în continuare evoluțiile politice și că a rămas pe aceeași poziție, adică mai speră la un candidat proeuropean comun în Capitală.

Referindu-se la candidatul Platformei DA, Andrei Năstase, pe care îl susține Maia Sandu, reprezentantul guvernării a afirmat că acesta nu este exponentul partidelor proeuropene, la fel ca toți ceilalți care deja au fost selectați de către alte partide de pe aceeași filieră.

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , ,