Pavel Filip a spus ce a făcut Alexandru Tănase înainte de a demisiona

13:26, 12 martie 2018 | Politica | 2882 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

În debutul ședinței de luni a Guvernului premierul moldovean Pavel Filip a declarart că Alexandru Tănase deja și-a prezentat demisia din funcția de ministru al Justiției, subliniind că regretă această retragere din executiv.

Pavel Filip a afirmat că demisia lui Alexandru Tănase este ”un mod de a răspunde acestor atacuri”, dar și o faptă prin care și ”Guvernul este protejat de aceste atacuri”.

Premierul i-a mulțumit fostului ministru al Justiției pentru activitate, subliniind că dânsul a muncit, reușind chiar să elaboreze ”o mică reformă a justiției, care oricum va fi pusp în aplicare”.

”Îi urez succese pe tărâmul pe care îl stăpânește bine – sectorul justiției. A avut și suportul politic al PDM. Mâine vor fi făcute publice mai multe detalii despre poziția Paridului Democrat vizavi de acest caz”, a spus Filip.

Alexandru Tănase a demisionat din funcția de Ministru al Justiției după ce un post privat de televiziune din Moldova a făcut publică o înregistrare a unei convorbiri telefonice a acestuia cu omul de afaceri Veaceslav Platon.

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,