Mitingul Platformei DA la Orhei a eşuat

14:31, 18 octombrie 2015 | Politica | 1750 vizualizări | Un comentariu Autor:

Liderii Platformei DA, care au încercat să organizeze Duminică un miting la Orhei, au fost nevoiţi să caute în piaţa din oraş oameni care să le asculte discursurile. În locul unde trebuia să aibă loc evenimentul nu a venit aproape nimeni.

Mitingul de protest al Platformei DA, care trebuia să aibă loc duminică la Orhei, în preajma monumentului Domnitorului Vasile Lupu din centrul localităţii, a eşuat.

Organizatorii au aşteptat în zădar că orheienii să li se alăture. În locul unde urma să aibă loc evenimentul s-au prezentat câţiva lideri ai Platformei DA, care au venit de la Chişinău, şi câţiva locuitori din Orhei.

Văzând că nu se adună lumea, exponenţii Platformei DA au mers la intrarea în piaţa din Orhei, unde au strigat lozinci antiguvernamentale şi au discutat cu oamenii care încercau să afle ce e cu zarva respectivă.

Liderii Platformei DA, aşa cum au anunţat anterior, merg prin centrele raionale din toată ţara, unde invită cetăţenii la mitinguri de susţinere a protestelor non stop organizate în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

sursa: Sputnik Moldova

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,