Marţi premierul României vine în vizită în Republica Moldova

20:10, 26 februarie 2018 | Politica | 1032 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Prim-ministrul României, Vasilica-Viorica Dăncilă, va efectua marţi, 27 februarie curent, o vizită de lucru în Republica Moldova, informează serviciul de presă al Guvernului, care oferă detalii despre agenda evenimentului.

Programul oficial al vizitei începe la ora 10.00, cu o întrevedere bilaterală a premierilor Pavel Filip şi Vasilica-Viorica Dăncilă la Reședința de Stat. Presa nu va avea acces la această întâlnire, iar imaginile vor fi oferite de Direcția comunicare și protocol a Cancelariei de Stat.

La ora 10.30 cei doi premieri vor face fotografia de protocol comună, după care se va desfăşura o şedinţă în format extins a delegațiilor Republicii Moldova și României. De la această şedinţă presa va avea posibilitatea să ia doar imagini protocolare.

La ora 11.40, la Reşedinţa de Stat, cei doi prim-miniştri vor face declaraţii de presă.

Ulterior, la ora 12.15, Viorica Dăncilă se va întâlni cu Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu. Ambii oficiali

La ora 16.20 premierii român şi moldovean vor participa la ceremonia de inaugurare a Asociației Investitorilor Români din Republica Moldova. Evenimentul va avea loc la Academia de Științe a Moldovei.

Ultimul eveniment din agenda făcută publică va avea loc la 18.00, când premierii Pavel Filip și Vasilica-Viorica Dăncilă se vor întâlni cu reprezentanții Euroregiunii Siret-Prut-Nistru.