MARIO DRAGHI DĂ SEMNALUL PENTRU VACCINAREA EUROPEANĂ OBLIGATORIE

10:08, 13 septembrie 2021 | Externe, Politica | 3020 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Dacă sunt lăsați în voia lor, liderii europeni vor concura pentru a vedea cine va fi primul care va face vaccinarea universal obligatorie.

Emmanuel Macron a fost înaintea jocului în iulie; acum Mario Draghi face ca ministrul său al Sănătății să testeze vaccinarea universală. Și candidații la succesiunea Angelei Merkel încep, de asemenea, să facă acest lucru, în timp ce se încearcă să nu ofenseze o parte a electoratului. De fapt, dacă nu suntem atenți, cutia de rezonanță a Uniunii Europene ar putea deveni o formidabilă mașină pentru a trage un popor după altul spre vaccinarea generalizată. Acesta este sindromul broaștei care fierbe.

Este vorba de a crea ireversibilul înainte ca oamenii să înțeleagă că sunt târâți acolo unde nu vor să meargă.

Italia; estado de emergencia hasta 30 de abril 2021 - La prensa 7 dias

Mario Draghi este atât prototipul tehnocratului globalist, cât și un formidabil animal de putere. Are grijă să nu apară direct. Dar el promovează cauza „vaccinării obligatorii”. El îl trimite pe ministrul Sănătății, Roberto Speranza (în imaginea de mai sus), în fața reporterilor la reuniunea miniștrilor Sănătății din G20.

Cele mai bogate și puternice țări sunt angajate să construiască o campanie de vaccinare extinsă la toate națiunile”, a declarat ministrul pentru Corriere della Sera. Potrivit acestuia, ieșirea din pandemie este imposibilă înainte de 2023, atât de mult depinde „de capacitatea noastră de a vaccina toate țările lumii”.

Roberto Speranza a adăugat că mai presus de toate guvernul va studia posibilitatea ca vaccinul să devină obligatoriu „în următoarele săptămâni”, fără a aștepta aprobarea finală a vaccinurilor de către Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA), deoarece vaccinurile sunt deja sigure, conform ministrului italian. Italia a făcut deja vaccinarea obligatorie pentru lucrătorii din domeniul sănătății.

Jucând cu frica și amenințarea, Speranza explică:

Virusul există încă, este puternic și se răspândește. Fie întărim din nou campania de vaccinare, fie suntem obligați să ne imaginăm că la un moment dat va trebui să recurgem la măsurile din trecut.

Liderii europeni uniți împotriva popoarelor lor și împotriva adevărului despre vaccinuri

Emmanuel Macron a preluat inițiativa, la mijlocul lunii iulie, pentru a bloca populația franceză în impulsul unei obligații de vaccinare în continuă expansiuneMario Draghi tocmai a luat opțiunea de a trece mai întâi linia de sosire. Și, așa cum știm succesiunea deciziilor în cadrul Uniunii Europene, va predomina o singură acțiune mimetică. Candidații la succesiunea Angelei Merkel sunt prudenți cu modul în care formulează lucrurile, deoarece germanii sunt, potrivit unui sondaj, europenii care se simt cei mai „închiși”; dar adevărul este că, în afară de AfD și Die Basis, partidul care a fost fondat pentru a lupta împotriva politicii de blocare, toate forțele politice avansează cauza vaccinării obligatorii. Die Linke se angajează să protejeze medicii – care sunt plătiți regeste pentru vaccinare – de presiunea socială pentru a-i descuraja de la vaccinare;

Cómo se pronuncia Olaf Scholz? | Fundéu

Olaf Scholz, candidatul social-democrat, spune că s-a simțit ca un „cobai” când a fost vaccinat la început, dar ar dori ca toată lumea să-l urmeze.

El centrista Armin Laschet, elegido presidente de la democristiana CDU

Iar Armin Laschet, candidatul CDU, spune că vrea ca angajatorii să aibă datele de vaccinare ale angajaților lor pentru a evita pericolul unei noi epidemii. Asta înseamnă că, odată ce alegerile s-au încheiat, germanii vor fi prinși într-o capcană.

De fapt, liderii europeni sunt foarte conștienți de faptul că rezistența oamenilor va crește pe măsură ce se va cunoaște numărul anormal de mare de decese și efecte secundare grave în urma vaccinurilor. Dar la Paris, la Roma, la Berlin, nu vor, nu pot da înapoi. Chiar și atunci când India sau Japonia anunță includerea ivermectinei în panoplia mijloacelor de tratare a COVID.

Sursa: https://invictuswebmedia.com