CSJ a respins demersul pentru inițierea referendumului republican de modificare a Constituției

14:42, 22 aprilie 2016 | Politica | 1665 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Curtea Supremă de Justiție a respins demersul Platformei DA pentru inițierea unui referendum republican pentru modificarea Constituției.

Instanța a admis recursul Comisiei Electorale Centrale prin care a fost solicitată casarea  decizia Curții de Apel Chișinău din 14 aprilie 2016.

Decizia a fost luată de către CSJ astăzi, în lipsa părților. Lideruș Partidului DA  a comentat decizia luată de Curtea Supremă de Justiție.

 

,,O fapta penală fără precedent s-a produs astăzi la Curtea Supremă de Justitie. 400 de mii de semnături date în sprijinul eliberării țării din captivitate au fost aruncate la coșul oligarhiei criminale. Decizia CSJ este dictată de interese politice și mafiotice. Aceasta va constitui obiectul unei investigații penale, ce se va iniția de către o procuratură eliberată din captivitate, iar judecătorii implicați în aceasta crimă, vor avea soarta colegilor lor ucraineni ai lui Ianucovici. Noi continuam lupta. Ne apărăm Țara, Constituția și Demnitatea’‘, a scris Andrei Năstase pe o rețea de socializare.