Ion Ceban anunță reparații în tot Chișinăul și o somează pe Silvia Radu să nu-și atribuie meritele consilierilor

11:03, 2 aprilie 2018 | Politica | 1039 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

După ce primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, a anunțat demararea de lucrări ample de reparație a infrastructurii căilor de comunicație din municipiu, în fața presei a ieșit consilierul municipal din partea PSRM, Ion Ceban, care a ținut să precizeze că, de fapt, aceste lucrări vor fi făcute datorită efortului consilierilor tuturor fracțiunilor din Consiliul Municipal Chișinău (CMC).

Spuneți-le mulțumesc tuturor celor care au votat bugetul la timp, dar și chișinăuienilor, agenților economic pentru taxe și impozite”, a declarat Ceban.

Socialistul a ținut să sublinieze că în cadrul CMC a existat o conlucrare bună între consilierii tuturor fracțiunilor și direcțiile primăriei. Astfel, în bugetul municipal au fost prevăzute suficiente resurse pentru ca în primăvara anului curent să fie făcute ample lucrări de reparație curentă sau capitală a mai multor străzi, trotuare, curți de bloc, a rețelei de iluminare stradală etc.

Ion Ceban a mai declarat că Silvia Radu își face publicitate politică profitând de munca altora, adică a consilierilor, care au identificat resursele necesare și anume: 107 milioane de lei pentru reparația capitală a mai multor străzi, iar pentru întreținerea străzilor, a căilor de comunicație, a curților de bloc, a utilităților etc. au fost prevăzuți în buget 139 de milioane de lei.

„Dacă consilierii nu ar fi votat, nu ați fi avut cu ce să vă faceți PR”, a declarat Ion Ceban, comentând declarațiile anterioare ale Silviei Radu despre planul de reparație de primăvară a infrastructurii Chișinăului.

Consilierul a subliniat că lucrările preconizate trebuie să fie executate în termen, calitativ, să fie stabilite clar standardele de calitate și entitățile ce vor verifica îndeplinirea lor.

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , ,