Igor Dodon le-a sugerat guvernanților să organizeze parada homosexualilor prin coridoarele din clădirea Guvernului

13:24, 22 mai 2018 | Politica | 4314 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, și președintele Congresului Mondial al Familiilor, Brian Brown, au susținut marți o conferință de presă comună. Șeful statului a criticat guvernarea pentru că a favorizat organizarea la Chișinău pe data de 19 mai curent a unui marș pro LGBT și a condamnat categoric acțiunile forțelor de ordine care au agresat creștinii, care s-au opus acestei manifestații ce sfidează valorile creștine tradiționale ale societății noastre.

„Condamn acțiunile autorităților și ale poliției, care recent a comis acțiuni de intimidare. Au blocat tot Chișinăul pentru câteva zeci de persoane”, -a spus Igor Dodon.

Șeful statului le-a sugerat guvernanților să organizeze astfel de marșuri prin clădirea Guvernului.

„Suntem deschiși pentru cooperare cu Estul și cu Vestul. Dar nu încercați să ne impuneți nouă valori străine”, a declarat Dodon.

Președintele a mai declarat că practicile care profanează instituția familiei și valorile creștine tradiționale nu a fost, nu sunt și nu vor fi acceptate niciodată ca ceva normal în Republica Moldova. El i-a îndemnat pe partenerii vestici ai țării noastre să nu încerce să ne forțeze să acceptăm valori improprii.

Vorbind despre actualii guvernanți, Dodon a spus că aceștia „sunt gata să vândă tot, valorile, religia pentru câteva granturi și credite ca să se mai mențină câteva luni la putere”.

Totodată, președintele moldovean a anunțat că în luna septembrie curent la Chișinău va avea loc Congresul mondial al familiilor. La eveniment sunt așteptate personalități marcante din întreaga lume.

Dodon a ținut să precizeze că evenimentul nu va fi finanțat din sursele Bugetului Republicii Moldova.

 

 

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,