Guvernul Streleț la pământ

17:00, 12 octombrie 2015 | Politica | 3110 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Majoritatea cetățenilor moldoveni nu au încredere în Guvernul Streleț, investit acum câteva luni. Peste 70 la sută dintre concetățenii noștri nu mai cred în forța politică de la Chișinău.  Potrivit unui studiu sociologic efectuat de către Asociația Sociologilor și Demografilor din Republica Moldova „Rezultatele studiului sociologic. Situația social-politică din Republica Moldova în opinia protestatarilor, experților și populației”, Guvernul Streleț nu este în stare să schimbe lucrurile spre bine în Republica Moldova.

Potrivit sondajului, 38,4 la sută dintre respondenți au răspuns că cel mai probabil Streleț nu va schimba lucrurile spre bine,  iar 29,3 la sută dintre persoanele  chestionate au declarat că Guvernul Streleț nu va face, cu certitudine, ceva bun pentru Republica Moldova.

Doar 20 la sută dintre persoanele chestionate s-au arătat mai optimiste și au spus că Guvernul Streleț ar putea mișca lucrurile spre bine în țara noastră.  Alții însă, puțin peste 12 la sută dintre cei chestionați nu au știut să răspundă la această întrebare.

Amintim că  Guvernul Streleț a primit în data de 30  iulie, curent, votul de încredere al parlamentului Republicii Moldova.

Cabinetul a fost învestit cu votul a 52 de deputaţi din fracţiunile Partidului Liberal Democrat, Partidului Democrat şi Partidului Liberal.

Deputaţii Partidului Socialiştilor şi Partidului Comuniştilor au votat împotrivă, iar neafiliaţii Iurie Leancă, Eugen Carpov şi Nicolae Juravschi s-au abţinut.

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,