Filat se răzbună pe șoferul care i-a ’’promovat’’ partidul cu fecale

11:35, 13 octombrie 2015 | Politica | 6872 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Şoferul, care a descărcat trei tone de fecale în faţa sediului Partidului Liberal Democrat a fost reținut de oamenii legii. Încătuşat a fost şi pasagerul său, care în momentul producerii faptei se afla în cabina autospecialei.

Cei doi bărbați, în vârstă de 43 şi 38 de ani, s-au ales cu dosare penale pentru huliganism. Suspecții riscă să plătească o amendă de până la 14 mii de lei sau şapte ani de puşcărie.

Amintim că trei tone de fecale au fost descărcate sâmbătă seara în faţa sediului PLDM. Şoferul ar fi declarat poliţiei că a lovit un pilon electric, apoi autoutilitara a fost proiectată în scările clădirii unde îşi are sediul formaţiunea politică.

În urma loviturii, o trapă a cisternei ar fi cedat, iar încărcătura a ajuns pe asfalt. Această variantă este însă contrazisă de PLDM, care presupune că regizorul acestei fapte este liderul PN, Renato Usatîi. Acesta neagă însă orice implicare a sa în această acțiune de denigrare sau promovare a PLDM-ului și susține că însuși liderul Liberal-Democrat ar fi înscenat toată acțiunea pentru a-și promova propriul partid.