Filat a mințit că are probleme de sănătate

14:18, 19 octombrie 2015 | Politica | 2640 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Vlad Filat se simte bine și nu are probleme de sănătate, așa cum s-a vehiculat anterior. Declarația a fost făcută de procurorul Adriana  Bețișor în cadrul unei conferințe de presă.

,, Medicii nu au constat probleme de sănătate în cazul deputatului PLDM, iar decizia de a nu se prezenta la ședința de judecată îi aparține lui Filat, care a scris o cerere, în care a spus că refuză să se prezinte în instanță, e dreptul lui Vlad Filat să nu o facă, dacă un dorește, dar probleme de sănătate, potrivit medicilor, deputatul PLDM, nu are.’’, a spus Adriana Bețișor.

Totodată, procurorul a  menționat că medicii de la CNA, verifică în fiecare dimineață starea de sănătate a persoanelor care se află în izolatorul Centrului Național Anticorupție.

Amintim, că ieri, Vlad Filat nu s-a prezentat la ședința de judecată, la care a fost prelungit mandatul său de arest pentru încă 30 de zile. Potrivit avocatului lui Filat, Igor Popa ,  clientul său nu s-a prezentat la ședința de judecată, invocând problema de sănătate, lucru infirmat de procurorul Adriana Bețișor.

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,