Elena Udrea începe anul cu un mesaj violent: „Măi lichelelor, ați uitat când lingeați clanța să vă sprijin”

17:49, 3 ianuarie 2018 | Politica | 1668 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Elena Udrea începe anul cu un mesaj de o violență rară. Fostul ministru îi ia la țintă pe foștii colaboratori din politică și din presă, fără a oferi deocamdată nume. Principala problema este faptul că persoanele vizate au trecut de partea „Sistemului”, Udrea vehiculând posibilitatea devoalării de nume și sume primite.

„Sper ca ați început anul cu bine și că așa vă va fi tot 2018.

Evident, aș fi vrut să rămân în atmosfera de liniște și pace a sărbătorilor, dar oricât m-am abținut până acum și am rămas indiferentă la mizeriile unora, o să le transmit acestora un mesaj.

Măi lichelelor, ați uitat când lingeați clanța să vă sprijin să luați funcții în partid, că de proști și corupți ce erați v-a dat partidul la o parte, de la ANAF spre exemplu, să vă susțin candidaturile, pe la primăriile de sectoare spre exemplu, să vă finanțeze Cocoș, pe unii în politică, pe alții în presă… Voi, niște nulități ipocrite vorbiți de mine astăzi???

Eu am dosare penale și sunt “coruptă” pentru că v-am plătit vouă prestația politică de rahat prin campanii, sau salariile de jurnaliști “deontologi”, #rezist acum. Acestea sunt acuzațiile care mi se aduc, banii acestia sunt “banii furați de Udrea”!!!

Vreți să vă dau numele fiecaruia dintre voi, câți bani ați luat fiecare de la partid, cum ați fost numiți pe funcții, ce ați făcut acolo???

Daca eu nu vă torn, măi lichelelor, o fac pentru mine, să nu fiu și eu una ca voi. Dar dacă vă faceți calculul că o să fiți lăsați în pace dacă vă mutați limba în fundul Sistemului acum și, pentru că ați sărit în barca lui Johannis, eu vă spun că sunteți proști până la capăt.

Lichelele tot plătesc odată și odată!”, scrie Elena Udrea pe Facebook.

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , ,