Două subdiviziuni ale Primăriei Chișinău ar putea fi lichidate

18:41, 30 ianuarie 2018 | Politica | 3792 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Administraţia Capitalei pare a fi tot mai decisă să lichideze două structuri, iar asta se întâmplă în cadrul campaniei de de reorganizare a municipalității.

Cele două structuri care ar putea fi desfiinţate sau cel puţin reorganizate sunt Direcția socio-ecologică și Direcția agricultură și alimentație a Consiliului Municipal Chișinău (CMC).

„Potrivit unui proiect de decizie elaborat de Direcția asistență juridică, Direcția socio-ecologică va fi absorbită de Direcția generală locativ-comunală, iar Direcția agricultură și alimentație va fuziona cu Direcția generală economie, reforme și relații patrimoniale.”, scrie realitatea.md.

Autoritățile municipale preconizează să economisească mai mult de două miliaone de lei datorită comasării acestor direcții. În același timp, economii se vor obține și din darea în locațiune a sediilor și automobilelor direcțiilor supuse optimizării.

Proiectul de decizie pentru reorganizarea acestor direcții a fost aprobat astăzi în cadrul ședinței Comisiei pentru buget, economie și finanțe a CMC. Documentul urmează să fie înaintat în Consiliul Muncipal pentru dezbateri şi votare.

Navighează dupa cuvinte-cheie: , ,