Dodon va primi în partid peste 500 de ex-comuniști

13:33, 8 februarie 2016 | Politica | 1804 vizualizări | Un comentariu Autor:

Liderul PSRM, Igor Dodon, salută decizia unori membri ai PCRM, care au decis să părăsească formațiunea și să adere la Partidul Socialiștilor. într-o postare pe facebook, Dodon scrie că:

,, Acești oameni care au venit astăzi de la PCRM la PSRM își păstrează viziunile ideologice și sunt fideli cauzei pentru care s-au implicat în politică. Ei au aderat la socialiști, pentru că împărtășim aceleași poziții politice. Pasul lor a fost impus de trădările conducerii PCRM.Din păcate pentru alte sute de mii de foști susținători ai PCRM, acel partid a renunțat la lupta împotriva oligarhiei și a trădat promisiunile electorale’‘, scrie Dodon.

Totodată, liderul PSRM susține că din PCRM ,,a rămas numai denumirea și liderul. A rămas forma. Iar conținutul e total diferit de ce a fost în 2001. Toată lumea înțelege astăzi acest fapt”.

,,Noi suntem deschiși către toți cei care doresc să adere la Partidul Socialiștilor. Vă promitem că vom rămîne consecvenți în plan politic și ideologic. Noi nu vom repeta greșelile comuniștilor și ne vom strădui să fim mult mai eficienți atunci cînd vom prelua guvernarea. Și o vom prelua la alegerile parlamentare care vin’, menționează Dodon.

Menționăm, că peste 500 de comuniști au părăsit azi formațiunea PCRM și au aderat la PSRM, partid condus de Igor Dodon.