Dodon cerșește zece voturi de la PLDM

12:41, 17 decembrie 2015 | Politica | 1448 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Socialiștii îndeamnă PLDM-ul să semneze pentru inițiativa de demitere a șefului statului, Nicolae Timofti, dar și cel al Legislativului, Andrian Candu. Liderul PSRM, Igor Dodon a spus că pentru acest lucru sunt necesare 10 voturi.

”Noi am pregătit proiectele și vom insista ca ele să fie examinate, pentru demisia lui Candu, pentru uzurparea puterii de stat și demisia președintelui Timofti, pentru uzurparea puterii de stat. Avem nevoie în ambele cazuri de câte 10 semnături și vreau să-i invit aici pe PLDM-iști, verzii, de care-și bat joc PD-iștii, PL-iștii, cui nu îi e jale, toți își bat joc de PLDM, aveți deputați, semnați inițiativa noastră de demisia a lui Candu. Voi doar insistați pe demisia lui Candu. Noi avem 24 de semnături, mai puneți 10 și procedura începe”, a declarat azi Dodon.

În acelaș timp, Dodon și-a exprimat speranța că ”din altă tabără poate vor veni semnăturile pentru demisia președintelui țării”.

Dodon a mai promis că PSRM va insista în continuare pe demisia mai multor șefi de la mai multe instituții principale în stat. Printre în special directorul de la Procuratura Generală, Centrul Național Anticorupție ș.a.