Despre dosarul penal intentat în mod abuziv lui Iurie Roșca și nu numai (video)

13:57, 6 iulie 2018 | Politica | 1957 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Pe 5 iunie curent la Chișinău s-a desfășurat o întâlnire publică cu genericul „Dosarul lui Iurie Roșca și libertatea de exprimare”. La eveniment au participat oameni din diferite domenii, inclusiv reprezentanți ai mediului academic, antreprenori, jurnaliști, foști și actuali deputați în parlament.

Jurnalistul și politicianul Iurie Roșca a decis să discute în cadrul unui întruniri deschise despre dosarul penal care i-a fost intentat în mod abuziv de actualul regim de la Chișinău pentru a-i informa pe toți cei interesați despre circumstanțele acestui caz, care, potrivit legii, pot fi discutate cu alte persoane decât cele vizate în dosar. Protagonistul principal al întrunirii a povestit, între altele, despre elementele comice din opera celor care l-au pus sub învinuire penală.

Așa cum era de așteptat, discuția nu s-a limitat doar la dosarul penal. Au avut loc dezbateri foarte interesante și utile despre cele mai importante teme din agenda politică a Republicii Moldova. În cele trei materiale video pe care le prezentăm mai jos este înregistrat întregul eveniment.