Deputații din AIE3 vor ronțăi posmagi pe 15 octombrie

12:38, 13 octombrie 2015 | Politica | 4583 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Zeci de mii de oameni vor veni joi, 15 octombrie, în fața Legislativului pentru a protesta împotriva Alianței pentru Integrare Europeană 3.  Declarația aparține liderului PSRM, Igor Dodon, care a îndemnat deputații să-și ia ,, posmagi’’ și ,,biscuiți’’ pentru că socialiștii nu vor pleca din Parlament până nu vor fi demisii și claritatea în cazul miliardului. 

,, Noi vom face tot posibilul ca Legislativul să fie înconjurat din toate părțile, așa încât nimeni să nu iasă până nu va fi claritate. Nu vom pleca din fața Parlamentului până nu vor fi demisii”, a punctat Dodon.  

Potrivit lui, sediul Legislativului va fi înconjurat de manifestanți, totuși, Dodon promite că manifestanții nu au de gând să intre în clădire. Fracțiunea PSRM va face presiune în interior, iar protestatarii în exterior.

Totodată, Igor Dodon a ținut să precizeze că protestatarii lui Renato Usatîi și cei veniți la apelul PSRM vor sta separat, dar strategic vor înconjura clădirea.

”Suntem două partide diferite, dar avem un  scop comun – să-i demitem pe cei de la guvernare”, a conchis socialistul.

De asemenea, Igor Dodon spune că nu va da curs apelului lansat săptămâna trecută de șeful statului, președintele Legislativului și premierul.

”Ei doar vor să scoată din presiune. Eu cred că pact trebuie să semnze Plahotniuc cu Filat, Lupu cu Ghimpu, dar noi pact cu diavolul nu semnăm”.

Joi, Parlamentul se convoacă în prima ședință plenară din această sesiune parlamentară.

Navighează dupa cuvinte-cheie: , , , , ,