Deputat: Leancă, un individ nevertebrat care s-a închinat la Voronin

15:30, 28 decembrie 2017 | Politica | 983 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Fosta colegă de partid a lui Iurie Leancă, deputatul Maria Ciobanu, îl face cu ou şi cu oţet pe preşedintele PPEM, tot el actualmente candidat la funcţia de vice-prim-ministru pentru afacerile legate de integrarea europeană.

 

Maria Ciobanu a scris cât a încăput într-o postare scurtă pe Facebook ce crede dânsa despre fostul său camarad de luptă politică liberal-democrată. Erupţia de sinceritate a doamnei Ciobanu a fost provocată de un comentariu al lui Leancă privind demiterea din funcţie a ministrului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Andrei Galbur.

„Spuneți, vă rog, înțelegeți ceva din aceste bâlbâieli ale individului nevertebrat?” – întreabă Maria Ciobanu.

În opinia ei, din declaraţiile lui Leancă ar rezulta că „guvernul pe care l-a votat la miez de noapte şi în care pleacă, este de nimic”.  Urmează acuzaţii în adresa liderului PPEM de trădare a colegilor, de complicitate la furtul miliardului şi altele.

„…te-ai închinat la Voronin să te voteze”, mai scrie Ciobanu.

Deocamdată Iurie Leancă nu a reacţionat la atacul Mariei Ciobanu. El susţine că toate deciziile pe care le-a luat până în prezent au fost necesare şi servesc cauza europeană a Republicii Moldova.