Chirtoacă despre Dodon și Usatîi ’’ „ Dva debila, eto sila’’

14:45, 12 octombrie 2015 | Politica | 992 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă  s-a supărat foc pe organizatorii protestelor din fața Legislativului. Acesta a declarant astăzi că Primăria Capitalei va depune o plângere la Procuratură împotriva organizatorilor protestelor din faţa Parlamentului care au blocat astăzi dimineaţă circulaţia pe artera principală a oraşului. 

Foc și pară, Chirtoacă a solicitata utorităților să i-a măsuri în această privință și  pedepsească autorii protestelor, menționând că astfel de tentative perturbează activităţile cotidiene ale cetăţenilor.

„De la o vreme observăm că cineva face ce vrea şi încalcă legea la orice pas. Limitele demult sunt depăşite. Alţii umblă cu gardurile prin oraş, alţii blochează străzile de parcă aşa şi trebuie să fie. Vom vedea dacă instanţa din Moldova va avea curajul să pedepsească pe cineva care se comportă în asemenea hal cu un întreg oraş”, a spus Chirtoacă.

Totodată Chirtoacă i-a numit pe organizatorii protestelor bandiți.

„Consider că societatea noastră este destul de matură să-şi dea seama că este vorba de nişte bandiţi şi nu văd nici un motiv pentru care poliţia, Procutura şi instanţa de judecată să nu aplice legea. Nu poate să stea un milion de oameni ostatici la doi debili. Dva debila eto sila”, a mai spus primarul Capitalei.

Amintim că, în această dimineață protestatarii lui Renato Usatîi și Igor Dodon au blocat bd. Ștefan cel Mare, în Capitală fiind formate ambuteiaje kilometrice.