Chiril Lucinschi a fost amenințat de PDM, deputatul va sesiza Procuratura

11:36, 26 octombrie 2015 | Politica | 2700 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Liberal-democratul, Chiril Lucinschi susține că a fost amenințat de liderii regionali ai formațiunii PDM, motiv pentru care va sesiza Procuratura.  El a mai spus că aceste atacuri au loc în contextul evenimentelor din ultima perioadă și mai ales, în contextul arestării liderului PLDM, Vlad Filat, iar amenințările vin să discrediteze Partidul Liberal Democrat din Moldova, spune Lucinschi.

„Se utilizează toate organele de stat posibile şi imposibile pentru a intimida membrii PLDM. Voi spune mai simplu: are loc o vânătoare asupra PLDM” Mai mult decât atât, vă voi spune că unii lideri regionali ai PDM, în mod public, în numite articole m-au ameninţat”, a declarat Chiril Lucinschi în cadrul unei emisiuni televizate.

Totodată, deputatul PLDM a declarat că fruntașii formațiunii Liberal-Democrate, nu vor ceda presiunilor, chiar dacă asta se încearcă și se dorește.  Mai mult decât atât, Lucinschi a mai spus că PLDM nu își va pierde popularitatea, ci va avea loc chiar o reformare a partidului.

Odată cu scoaterea lui Filat din acest sistem, s-a mizat pe faptul că membrii formaţiunii se vor speria şi se vor împrăştia,  PLDM vrea revenirea la formaţiunea care era odinioară, iar în acest sens va avea loc reformarea partidului, ”a mai spus deputatul PLDM

Chiril Lucinschi a mai spus că avocatul său deja pregătește documentele necesare pentru a depune o sesizare la Procuratură, privind amenințările făcute la adresa sa.

Navighează dupa cuvinte-cheie: ,