Ce a discutat Maia Sandu cu Mitropolitul Vladimir

21:38, 20 martie 2021 | Politica, Religie | 310 vizualizări | Nu există niciun comentariu Autor:

Președintele Maia Sandu a avut o discuție cu Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove, cu care a discutat situația pandemică din țară.

Șeful statului a avut o întrevedere cu Mitropolitul Chișinăului și al Întregii Moldove, Vladimir, cu care a discutat situația complicată prin care trece țara noastră și cum ar putea fi acestea depăsite.

”Azi am avut o discuție cu Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove, despre timpurile grele prin care trecem și ce putem face pentru a învinge pandemia.

Avem nevoie în aceste zile complicate de speranță, de compasiune și de generozitate. Biserica și rugăciunea sunt lăcașul unde credincioșii găsesc sprijin și alinare. Împreună trebuie să depunem eforturi pentru a opri pandemia și a avea grijă de cetățeni – să rugăm oamenii să poarte mască și să păstreze distanța, să-i îndemnăm să evite grupurile mari și să aibă grijă de cei aflați la nevoie. Împreună putem contribui la eforturile de vaccinare a cetățenilor și, astfel, proteja viețile oamenilor și reveni mai repede la normalitate. Suntem în Postul Mare, care îndeamnă la smerenie și recunoștință. Este o perioadă potrivită pentru a manifesta grijă spirituală și dăruire de sine, rugându-ne pentru sufletul celor decedați și acționând responsabil pentru a proteja viața celor dragi.”, a declarat Sandu

Șeful statului este de părere că împreună cu Biserica ar putea contribui la eforturile de vaccinare a cetățenilor pentru a reveni mai repede la normalitate.

Sursa: https://sputnik.md